Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Vama

VAMA - electric

Miercuri , 2 martie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Café sa traiesti o noua experienta alaturi de trupa ta preferata, VAMA ! Mai ales ca in fata scenei nu vom avea mese, dansul este garantat !
Toamna a venit cu o "Epidemie de iubire" sau cu un chef nebun să cânţi, cât poţi de tare, "Perfect fără tine"? Miercuri, 2 martie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară de hituri pop-rock, alături de trupa ta preferată - VAMA!

Adresa: 
Parcul Herastrau
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Concert acustic VAMA

Miercuri, 5 aprilie, ora 21.30 – Concert acustic VAMA
Pe 5 aprilie, de la ora 21:30, va asteptam la Hard Rock Cafe la un show acustic cu una dintre cele mai iubite trupe românesti, VAMA! Baietii scot chitarile din priza si va asteapta sa ascultati hiturile trupei intr-o reinterpretare unica, dupa 3 ani de la precedentul show de gen din Hard Rock Café.

Adresa: 
Parcul Herastrau
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Concert Vama

Vama revine pe scena Clubului Doors

Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Concert VAMA - electric

Joi, 11 mai de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe sa traiesti o noua experienta alaturi de trupa ta preferata, VAMA ! Mai ales ca in fata scenei nu vom avea mese, dansul este garantat !

Biletele se gasesc online aici: www.iabilet.ro/bilete-concert-vama-electric-28259/ in magazinele Flanco si in reteaua de 2000 de puncte fizice din www.iabilet.ro/retea

Adresa: 
Parcul Herastrau
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Concert Vama

 

Mult îndrăgita trupă VAMA se reîntoarce pe scena Doors Club!
Succesul teribil pe care îl are trupa Vama și numeroșii săi fani, care nu au reușit să participe la concertul de la Constanța, din 20 ianuarie, au determinat Doors Club să invite din nou, la un interval de timp foarte scurt, protagoniștii acestui show energizant.

 Vineri, 17 februarie, ora 23:00, vă așteptăm să cântăm împreună „Copilul care aleargă către mare”, „Perfect fără tine” sau, noul single „Ghosts at war”!

Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

VAMA in concert

VAMA in concert pe terasa Fabrica pe 22 iulie

Adresa: 
Str. 11 Iunie , nr. 50 Bucuresti, Romania
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Concert Vama Acustic

Concert Vama Acustic – 8 decembrie – ora 21:30  Pe 8 decembrie la Hard Rock Cafe, BestMusic Live Concerts v-a pregatit o surpriza ca tot suntem in luna cadourilor: primul show VAMA acustic! Tudor Chirila si echipa v-au pregatit un setlist de zile mari cu toate hiturile care i-au facut celebri.Un concert Vama este o experienta unica. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca.

Adresa: 
Soseaua Kiseleff 32, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
0212066261
Feed: 
No

Concert Vama - Anulat

Vineri, 8 mai ne intalnim in sufrageria True cu una dintre cele mai iubite formatii din Romania. VAMA. 

Adresa: 
Strada Franceza 52, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

orange.ro

Subscribe to RSS - Vama

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.