Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Vama

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Doors Club
Pe data de: 
Sâmbătă, Octombrie 24, 2015
Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-

Vama revine pe scena Clubului Doors


Sâmbătă, 24 octombrie, trupa Vama îți dă întâlnire în Doors Club pentru un concert la care te vei simți din nou ca la 18 ani…
Vama este una dintre cele mai iubite și cunoscute formații rock din România. Formația a fost constituită în jurul lui Tudor Chirilă și Eugen Caminschi, solistul și  chitaristul formației Vama Veche. Din 2006, momentul despărțirii trupei Vama Veche, cei doi au dus mai departe  spiritul acesteia alături de Lucian Cioarga (tobe), Dan Opriș (bas) și Raul Kusak (clape), care a fost înlocuit câțiva ani mai târziu de către Gelu Ionescu. 
Trupa Vama a lansat primul album  – “Vama” – în iunie 2008 printr-un concert live la Arenele Romane, în mai 2012 urmând cel de-al doilea album – “2012”, un disc mai rock și mai optimist decât cel precedent, care a fost primit foarte bine de către fanii formației.  “Perfect fără tine”, cel mai nou single a devenit Piesa Anului 2013 la Premiile Radio România și ZU Music Awards. În 2013 Vama a obținut premiul pentru Best Comeback la Media Music Awards și Best Live la Romanian Music Awards.
Sâmbătă, 24 octombrie, la Doors Club, trupa Vama prezintă constănțenilor piese noi, dar și melodiile deja consacrate: un concert pe care niciun fan nu ar putea să îl rateze…
Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.