Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

BAB lanseaza EP-ul Rework

Body: 

BAB lanseaza EP-ul Rework

Anul 2018 a fost unul bogat in materie de compozitie pentru trupa BAB. Astfel, dupa o perioada lunga petrecuta in studio, a venit momentul lansarii unui nou material discographic, mai precis EP-ul numit “Rework”.
Continutul EP-ului e cumulat din albumele anterioare aparute pana acum, “Ahead” (2015) si “In Between” (2017).
“Au fost anumite piese care mi-au placut foarte mult si m-am gandit sa reiterez intr-o maniera diferita decat originalele, dar la baza stau mai degraba sentimentele exprimate decat motivul rework-ului”, declara Alexandru Bogdan Borca, membru al trupei BAB. 
Piesele de pe “Rework” sunt: 
Unsaid –  transpune sentimentele si emotiile neexprimate, multe din idei fiind ‘nespuse’.
Time – incet, pregatit, calm, aminteste-ti ca “timpul” trece repde, dar asa cum zboara pe langa noi, tot asa “lasa in urma” basme pentru a fi povestite.
Dreams – reprezinta o stransa legatura intre visele confundate cu iluziile cotidiene si materiale.
The Story of a Town – aceiasi “actori”, acelasi loc, dar oare personajul a ramas acelasi? 
Escape – poti evada prin a “vedea inainte”, mai exact “Seeing Ahead”.
Link EP “Rework”: https://fanlink.to/bab .
BAB  este unul din cele mai imprevizibile si emotionante proiecte ale anilor 2014 si 2018, compozitiile reflective downtempo incorporand bluesul, jazzul, classical modern, pionieri ai propriului lor gen, “personal”. Proiectul a fost fondat in anul 2014 de catre Alexandru si George, avand o selectie unica de sunete si “texturi, tesuturi” si intentii. Este o combinaţie atipică, dar complexă, între elemente vocale şi influenţe ale genurilor jazz, blues, soul, pe baza cărora au fost construite albumele „Seeing”(2014),  „Ahead”(2015) si “In Between” (2017). 
In zona de underground, Bab poate fi usor integrata intre nume mari precum Golan si Moonlight Breakfast. Trupa timişoreană a susţinut  in ultimii ani concerte pe scene ale marilor festivaluri ca Airfield (Sibiu), Electric Castle (Cluj) şi Jazz TM (Timişoara). Anul acesta trupa a decis sa dedice marea majoritate a timpului pentru a continua munca la viitorul album, “Our Homeland”, care va fi lansat in 2019.

YouTube BAB: https://www.youtube.com/c/BABOfficialChannel
Facebook BAB: https://www.facebook.com/BABworld/
Instagram BAB: https://www.instagram.com/bab_official

Afis EV: 
Data: 
Sâmbătă, Septembrie 29, 2018
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.