Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Colonist Pe Luna

"Nu...
Nu te speria
Totul e aievea 
E-n fata ta.
Eu stiu
Tu vrei altceva
Oricum e aiurea
Tramvaiul va deraia..."

- Bai, salut! Mihai sunt.Bai, n-am inteles bine adresa si am strigat la poarta de vis-a-vis. A iesit unul, adormit, sucarit, avea o fatza...L-am intrebat daca are trupa. A zis ca da.Cautati chitarist ? Nu.Vezi peste drum.
- Ha :))))) Tare, frate." Aveti trupa. Da. "Bai ala are trupa  de manele. Ce vrei. Strada de artisti :)))
 
Asa a inceput acum trei ani povestea asta care a avut primul nume  RE VIOLET. Sub numele asta am aparut pe un afis la Club A , la o seara de muzica, poezie, film documentar, discutii,etc organizata de catre Florin Silviu Ursulescu.Pana la urma colegii au zis pas si am mers singur si am  cantat la chitara cateva piese in varianta acustica.

- Salut, Grig! Sorin la telefon. Man, stii e o problema.Aduc la tine, la sala, tobele, dar stii... eu stau cu prietena mea, ea are servici, eu nu... si... cum facem ? ... stii e naspa ... cum sa zic... tobele le-am luat cu 10 milioane... nici nu ne cunostem... nu e vorba ca nu am incredere... dar... 
- Ok, man. Hai facem o hartie de predare-primire? O fac eu, o semnez si ti-o dau sa o arati si prietenei. Cum o cheama ? Sa o fac pe numele ei ? Ha :)))
- Hai man :) Faci misto.

Sorin a plecat de 5 ori din trupa si s-a intors de... 7 ori. Acum e membru de baza al trupei ( cu vechime ), student la teatru si la postliceala de farmacie. Tobele alea intre timp s-au vandut.Avem altele.S-a si insurat cu fata :)

Ne-am schimbat numele in NUYTONN.Mihai F. ( bass ) a plecat din trupa dat afara e catre Florin ( chitara ).Florin l-a dat afara si pe Mihai G. ( tot chitatra ).Apoi Florin s-a dat afara singur si a plecat cu fata cu vioara pe care tinea mortis sa o bage in trupa. A venit Vlad la chitara ( avea 17 ani ,era metalist, avea viteza la executie ).L-am ajutat sa devina major. Vlad  a plecat  cu prietena lui ( care nu ne suporta ) dar si  dat afara de catre Sorin ( tot el il adusese in trupa, asa ca era tutorele lui, deci avea voie :) ).S-a intors Mihai G ( la chitara )  si bine a facut. Tynn ( bass )  a plecat din trupa doar pentru 24 de ore :) I-a placut si mai vrea. Eu n-am plecat niciodata.Ce fraier :)

Univesul s-a nascut dintr-un big-bang. Pai, nu ?

Acum suntem bine.Avem planuri mari. Inregistram in studio 2 piese :" Ilegal" si " Orizontul "."Ilegal" e despre o fata o fata cu un milion de pistrui,care stie sa-mi puna pofta intr-un "cui".Si are miros de iarba in par ;). Vrem sa facem din ea un hit, sa dam lovitura in vara asta :). " Orizontul "... e B-side. E despre iubiri ciudate :)

Cu Mihai venit / reveni la chitara ,am iesit din tipare.Ne-am dus spre blues, funky, raggae.Ritmurile de tobe au devenit multe si interesante, liniile de bass au slapping si alte floricele. Vrem sa mergem cu piesele noastre, cu versuri in romana, cu idei noi, fara sa ne uitam la unii sau la altii.Vrem sa fim ca in cantecul asta:

"Incerc
Sa ma intorc in cerc
M-am saturat 
Sa ma-nvart in patrat.
M-am saturat.

Si caut un tub
Prin care sa fug
Din cub.
Da caut un tub
Prin care sa fug
Din tub."

 

 

Media: 
Tag-uri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.