Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Cristi Dumitrascu

    Un prieten ziarist s-a oferit sa-i scrie pagina de prezentare. Iata care era propunerea:

... “ Cristi Dumitrascu este un artist nascut in Bucuresti, care a trait prima  jumatate de viata sub comunisti, iar cealalta jumatate sub capitalisti. Cunoscatorii vorbesc despre el ca despre un adevarat personaj, judecand dupa multitudinea domeniilor de activitate si dupa  viteza si hotararea cu care face noi lucruri.” ...

Dar ... s-a gandit ca nu sunt potrivite cronicile politicoase si ca adevarul gol-golut ar fi varianta corecta, ne va vorbi chiar el despre el.

Dupa o copilarie tulbure si austera, din care imi amintesc cenusiul regimului comunist, foamea, frica unora si fariseismul altora, am scapat dracu stie cat de intreg, cu talentul si dragostea pentru muzica, pe care le datorez mamei mele. Am invatat chitara singur, pe furate, cam pe la 10 ani,  iar ulterior am invatat-o in mod serios cu mai multi profesori in particular, ori in liceul ori facultatea de muzica.

 

 

    Am fost dirijorul catorva orchestre de suflatori din armata pe la jumatatea anilor 90`, iar din acea perioada fabuloasa, mi-am promis ca am sa scriu o carte, atunci cand voi avea timp pentru asa ceva. Am  scris la ziar,  am realizat emisiuni si filme documentare pentru televiziune, iar de mai bine de un deceniu, sunt realizator de emisiuni radio. Am absolvit Universitatea Nationala de Muzica, dar si Facultatea de Jurnalism tot la stat, iar cariera muzicala extrascolara sa i zicem, mi-am inceput-o odata cu aparitia pe scena festivalului Om bun in 1995,  unde am castigat premiul intai, performanta reconfirmata 2 ani mai tarziu, cand am  obtinut cel mai mare premiu al festivalului cu trupa Contrapunct  . De atunci am cantat singur dar si impreuna cu foarte multi muzicieni valorosi, in diferite trupe si formule. Pana astazi am inregistrat si publicat sub labelul unor case din discuri de calibru din Romania, 3 LP uri, pentru care s-au turnat  5 videoclipuri, iar in ultimii  ani, am compus si muzica de film.

In rest, veti afla mai multe despre concertele lui Cristi urmarind site-ul nostru.
Tag-uri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.