Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Vama

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Doors Club
Pe data de: 
Vineri, Februarie 17, 2017
Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-
 

Mult îndrăgita trupă VAMA se reîntoarce pe scena Doors Club!
Succesul teribil pe care îl are trupa Vama și numeroșii săi fani, care nu au reușit să participe la concertul de la Constanța, din 20 ianuarie, au determinat Doors Club să invite din nou, la un interval de timp foarte scurt, protagoniștii acestui show energizant.

 Vineri, 17 februarie, ora 23:00, vă așteptăm să cântăm împreună „Copilul care aleargă către mare”, „Perfect fără tine” sau, noul single „Ghosts at war”!

 Prețul unui bilet pentru fiecare concert este 50 de lei. Biletele se vor achiziționa în avans, de la sediul clubului, începând cu data de 16 ianuarie. Program vânzări bilete: luni-joi, între orele 12:00-17:00 și miercuri, între 20:00-22:00 sau online pe iabilet.ro


Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.