Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Termeni de Utilizare

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE a website-ului www.concerte-azi.ro.

 

www.concerte-azi.ro apartine Asociatiei Imagineaza-ti

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul.

 Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

 

1. ACCES:

 Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestuia trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces. Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

 Prin termenul "utilizator" al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul.

 

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA:

Asociatia ofera acces liber la site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Asociatie sau de afiliatii/partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa a Asociatiei.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Asociatiei sau a afiliatilor/partenerilor sai. 

In cazul in care utilizatorii trimit diverse materiale pentru a fi postate pe site (fotografii, imagini video, texte, etc), materiale solicitate sau nu in sectiunile site-ului, Asociatia isi rezerva dreptul de a decide daca, cind, in ce conditii si unde respectivele materiale vor fi facute publice. Astfel de materiale devin proprietatea Societatii in momentul transmiterii lor de catre utilizatori, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre Asociatie, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

 Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Asociatie prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

 

3. REGULI DE UTILIZARE:

Societatea sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Societatea nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabila in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

 

Politica anti-spam

Spam-ul nu este tolerat sub nici o forma. Orice fel de mesaj considerat si raportat spam va duce la stergerea automata a contului expeditorului.

Asociatia nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de /sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Asociatia isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Asociatia sau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

 

 Nu sunt permise:

- sa utilizati dispozitive sau software care interfereaza cu functionarea site-ului.

- sa realizati actiuni prin care se incarca foarte mult infrastructura site-ului (cum ar fi trimiterea de email-uri tip "spam")

- sa interferati cu software-ul site-ului sau cu modul de functionare a acestuia ca de exemplu: punerea pe site a unor materiale infectate cu virusi, troieni sau alte elemente care pot deteriora sau pot interfera cu structura programata a site-ului.

- sa trimiteti mesaje cu continut publicitar nesolicitat (spam) celorlalti utilizatorilor (solicitari de voturi, de click-uri pe linkuri, de inscriere pe site-uri sau de reclama la orice fel de site, produs sau serviciu). In caz de nerespectare a acestui paragraf, contul dumneavoastra va fi sters fara nici un fel de notificare.

- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;

- incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Asociatia va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

Pe site pot fi prezente materiale publicitare si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate de pagini externe nu se afla sub controlul Asociatiei si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Asociatia  isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Asociatia nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Asociatia poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului.

Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

 

5. LIMITAREA RASPUNDERII:

 Acceptand sa utilizati acest site, actionati in mod expres si implicit ca intelegand ca sunteti de acord ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

 

Asociatia nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Asociatia a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 - utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

 - costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site;

 - acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; - declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

 - orice alta problema legata de serviciile site-ului.

 

Asociatia nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

 

Asociatia isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

 

II. REGULI SI CONDITII DE PARTICIPARE LA FORUMUL SITE-ULUI

 Utilizarea site-ului precum si accesul si logarea la forumul site-ului presupun implicit acceptarea de catre utilizatori a urmatorilor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora:

 

1. Este interzisa postarea materialelor abuzive, vulgare, scrise cu ura sau cu resentimente fata de un alt membru al site-ului, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a cuiva sau care incalca legea.

 

2. Este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul.

 

3. Sunt interzise spamul, invazia de mesaje, reclama, scrisorile in lant, schemele piramidale si orice alte solicitari de acest tip.

 

4. Sunt interzise mesajele cu character xenofob sau rasist mesajele obscene si orice linkuri catre site-uri cu character pornografic

 

5. Mesajele postate nu sunt monitorizate in fiecare secunda si, in consecinta, site-ul nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul lor.

 

6. Asociatia nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete, pentru mesajele incomplete, nefolositoare sau pentru orice informatii prezentate pe site. Mesajele exprima punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale Asociatiei sau ale afiliatilor sai.

 

7. Asociatia isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil, intr-un timp rezonabil, iar daca se considera necesar va fi interzis accesul utilizatorului respectiv. Acesta va fi un proces manual, astfel incat nu va fi posibila stergerea sau modficarea mesajelor instantaneu.

 Atentie: utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate, cu exceptia mesajelor trimise direct moderatorului sau administratorului. Nu va fi implicata in niciun fel raspunderea acestui forum sau a oricarui site web cu legatura la acest forum.

 

8. Identitatea utilizatorului, in cazul in care acesta aduce informatii care l-ar putea pune cumva in pericol, va fi protejata.

 

9. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si de a interzice accesul la forumul site-ului oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii.

 

Daca utilizatorii site-ului trimit materiale nesolicitate, Asociatia isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia dreptului de autor. Astfel de materiale devin proprietatea Asociatiei, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre Asociatie, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.