Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

acoustic rock

Concert Vama Acustic

Concert Vama Acustic – 8 decembrie – ora 21:30  Pe 8 decembrie la Hard Rock Cafe, BestMusic Live Concerts v-a pregatit o surpriza ca tot suntem in luna cadourilor: primul show VAMA acustic! Tudor Chirila si echipa v-au pregatit un setlist de zile mari cu toate hiturile care i-au facut celebri.Un concert Vama este o experienta unica. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca.

Adresa: 
Soseaua Kiseleff 32, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
0212066261
Feed: 
No

Concert VITA DE VIE acustic

BestMusic Live Concerts si METALHEAD va invita joi, 5 martie, de la ora 21:00 la Hard Rock Cafe din Bucuresti la un concert acustic cu una dintre cele mai iubite trupe romanesti, VITA DE VIE!
Bucurestenii sosesc pe scena din Hard Rock Cafe pentru a prezenta cel mai recent album, "Acustic" dar si pentru a va oferi un jam session inedit pe scena (probabil) celui mai bun club pentru concerte live din Bucuresti.

Adresa: 
B-dul Kiseleff nr. 32, Bucureşti
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

orange.ro

Subscribe to RSS - acoustic rock

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.