Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

NUTU OLTEANU

Cristi Minculescu & Nutu Olteanu au lansat piesa Nopti de vis

Cristi Minculescu, fostul solist Iris, si chitaristul Nutu Olteanu au lansat o piesa noua intitulata "Nopti de vis". Muzica este compusa de Ken Sundberg in timp ce versurile ii apartin lui Mircea Rusu.
 
"Nopti de vis" va fi inclusa pe viitorul material discografic la care cei 2 lucreaza alaturi de basistul Ken Sundberg si bateristul Anders Diephuis. Se pare ca pana in prezent au fost compuse aproximativ 7 piese insa artistii doresc mai multe melodii.

DIALOGUL GENERATIILOR ROCK

DIALOGUL GENERATIILOR ROCK 
 
Unul dintre cele mai iubite grupuri rock din Romania - TROOPER - revine in concert la ARENELE ROMANE pe data pe 1 noiembrie. De aceasta data, intr-un dialog al generatiilor, in care vor avea parteneri doua adevarate legende - CRISTI MINCULESCU si NUTU OLTEANU alaturi de exceptionalii muzicieni suedezi KEN SUNDBERG (bass) si ANDERS DIEPHUIS (tobe).
Adresa: 
Parcul Carol
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
Feed

CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU SUPERGRUP

Toamna incepe ROCK cu CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU SUPERGRUP in Club ROUTE 66 din Bucuresti
 
 
Sezonul de toamna al concertelor de club in Bucuresti se deschide cu entuziasm si in acest an de catre CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU SUPERGRUP, in primitoarea locatie Route 66 de pe Calea Victoriei nr.
Adresa: 
Calea Victoriei, nr 48-50
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

orange.ro

Subscribe to RSS - NUTU OLTEANU

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.