Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Cristi Minculescu & Nutu Olteanu au lansat piesa Nopti de vis

Video: 
Body: 
Cristi Minculescu, fostul solist Iris, si chitaristul Nutu Olteanu au lansat o piesa noua intitulata "Nopti de vis". Muzica este compusa de Ken Sundberg in timp ce versurile ii apartin lui Mircea Rusu.
 
"Nopti de vis" va fi inclusa pe viitorul material discografic la care cei 2 lucreaza alaturi de basistul Ken Sundberg si bateristul Anders Diephuis. Se pare ca pana in prezent au fost compuse aproximativ 7 piese insa artistii doresc mai multe melodii. Din pacate distanta dintre ei face ca procesul sa fie unul greo, Nutu Olteanu traieste in Suedia in timp ce Cristi Minculescu s-a stabilit in Germania.
 
Cristi Minculescu a parasit formatia Iris in toamna anului 2012 si s-a mutat impreuna cu familia in Germania, la Regensburg, comunicand public in repetate randuri ca este vorba de o hotarare definitiva. Minculescu a precizat insa ca ramane deschis oricaror colaborari artistice si că va reveni in Romania ori de cate ori va fi solicitat sa sustina concerte.
 
 

Sursa rockstage.ro

Afis EV: 
Data: 
Miercuri, August 20, 2014
De retinut: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.