Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

DIALOGUL GENERATIILOR ROCK

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Arenele Romane
Pe data de: 
Sâmbătă, Noiembrie 1, 2014
Adresa: 
Parcul Carol
Rezervari si informatii la: 
-
DIALOGUL GENERATIILOR ROCK 
 
Unul dintre cele mai iubite grupuri rock din Romania - TROOPER - revine in concert la ARENELE ROMANE pe data pe 1 noiembrie. De aceasta data, intr-un dialog al generatiilor, in care vor avea parteneri doua adevarate legende - CRISTI MINCULESCU si NUTU OLTEANU alaturi de exceptionalii muzicieni suedezi KEN SUNDBERG (bass) si ANDERS DIEPHUIS (tobe). Spectatorii vor avea parte de un dublu recital intersectat (pentru ca vor exista si cateva piese cantate impreuna), care va include toate succesele artistilor protagonisti, precum si piese noi, unele chiar in prima auditie, dar si cateva cover-uri, in semn de omagiu adus "greilor" rock-ului international: Rolling Stones, Led Zeppelin, AC/DC, Iron Maiden sau Whitesnake .
 Intrarea generala va costa 50 de lei, pentru a se permite accesul unui public cat mai numeros. Va fi si o categorie de bilete VIP, care includ o intalnire directa cu artistii, in care vor avea ocazia sa schimbe cateva vorbe si sa se fotografieze cu ei, precum si un poster cu autografele acestora. Organizatorii promit existenta unui numar suficinet de stand-uri cu  vanzare de bere si alte bauturi, precum si merchandising cu specific rock.

Mesajul trupei "19 ani de TROOPER... vom marca acest moment in data de 1 noiembrie alaturi de doi prieteni - CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU! Se va canta mult!!! Mult de tot!!! TROOPER va sustine un recital propriu, MINCULESCU & OLTEANU vor sustine la randul lor un recital... si ne gandim si la un bonus...  Stay Trooper! "

 

Biletele pentru eveniment s-au pus in vanzare online pe urmatoarele siteuri:
 
 
 
 
 
sau din oficiile Postei Romane, magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, casele de bilete de la Sala Palatului si Piata Unirii-2
 
Afis: 
Feed: 
Feed

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.