Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

ROCKSTADT EXTREME FEST - INDOOR EDITION: bilete in presale

Body: 

ROCKSTADT EXTREME FEST - INDOOR EDITION: bilete in presale

 

Doar cateva saptamani ne despart de prima editie Rockstadt Extreme Fest INDOOR EDITION, eveniment ce va avea loc in perioada 21-22 octombrie la Brasov, in cluburile Rockstadt si Kruhnen Musik Halle.

Iar incepand de luni, 12 septembrie, pretul unui abonament pentru cele doua zile ale festivalului va avea pretul de 130 de lei. Totusi, pana luni puteti gasi abonamente la pretul de 100 de lei. 

Abonamentele le puteti gasi in punctele clasice de vanzare: Eventim si Bilete.ro

Rockstadt Extreme Fest indoor 2016

Ele pot fi achizitionate inclusiv la club Rockstadt din Brasov, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humantias si Carturesti, club Rockstadt din Brasov si magazinele InMedio. 
Editia INDOOR se bucura de o serie de showuri exclusive in Romania:

- SAMAEL (Ceremony of Opposites show) - pentru prima data in Romania, Samael vor prezenta integral celebrul album Ceremony Of Opposites, alaturi de alte piese din catalogul discografic. 
- ENSLAVED (The Spinning Wheel Ritual) - un show exclusiv ce marcheaza aniversarea a 25 de ani de activitate printr-un setlist special, concentrat pe albmele 'Vertebrae', RIITIIR' si 'In Times.
- ANAAL NATHRAKH - una din cele mai extreme, brutale si violente formatii din lume ajunge pentru prima data in Romania, fiind si singurul show din Europa de Est.
- NE OBLIVISCARIS
- OCEANS OF SLUMBER
Alte formatii participante vor fi anuntate in foarte scurt timp. 

Festivalul se va desfasura in doua locatii din Brasov, binecunoscutul club ROCKSTADT si KRUHNEN MUSIK HALLE, o noua locatie de evenimente cu o capacitate de 1500 de locuri. 
Asemenea festivalului din august, Rockstadt Extreme Fest - Indoor Edition - isi propune sa aduca in fata publicului, formatii in premiera in Romania, cat si showuri concept, exclusiviste, acoperind o gama muzicala variata.

Afis EV: 
Data: 
Sâmbătă, Septembrie 10, 2016
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.