Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Rockstadt Extreme Fest indoor 2016

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Club Rockstadt si KRUHNEN MUSIK HALLE
Pe data de: 
Vineri, Octombrie 21, 2016
Sâmbătă, Octombrie 22, 2016
Adresa: 
Brasov
Rezervari si informatii la: 
-

Rockstadt Extreme Fest isi extinde orizonturile si pune bazele primei editii INDOOR, festival ce va avea loc in perioda 21-22 octombrie, 2016 in Brasov, ENSLAVED - The Spinning Wheel Ritual - si NE OBLIVISCARIS fiind primele nume confirmate.

Dupa trei showuri sold out desfasurate in Londra, ENSLAVED 25 va ajunge si in Romania pentru a aniversa 25 de ani de cariera, iar setul 'Spinning Wheel Ritual' va fi principalul obiectiv al acestui concert.

'Spinning Wheel Ritual' este insumarea celui mai recent capitol din istoria Enslaved, iar natura sa progresiva va fi centrul scenei, albumele 'Vertebrae', RIITIIR' si 'In Times' fiind prezentate pentru prima data impreuna. Obiectivul va fi o reimaginare - dorinta trupei de a fi urmarita intr-o noua lumina si interpretare.

Invitat special, alaturi de ENSLAVED, va fi una din cele mai apreciate si totodata controversate trupe ale momentului, grupul australian NE OBLIVISCARIS. 

Concertand pentru prima data in Romania la Rockstadt Extreme Fest 2015, NE OBLIVISCARIS a devenit intre timp o trupa ce nu mai are nevoie de introducere, reactiile la nivel international fiind realmente coplesitoare. 

Festivalul se va desfasura in doua locatii din Brasov, binecunoscutul club ROCKSTADT si KRUHNEN MUSIK HALLE, o noua locatie de evenimente cu o capacitate de 1500 de locuri. 

Asemenea festivalului din august, Rockstadt Extreme Fest - Indoor Edition - isi propune sa aduca in fata publicului, formatii in premiera in Romania, cat si showuri concept, exclusiviste, acoperind o gama muzicala variata. 

ROCKSTADT EXTREME FEST - INDOOR EDITION: bilete in presale


21 - 22 Octombrie 2016, incepand cu orele 17:00

Abonamentele le puteti gasi in punctele clasice de vanzare: Eventim si Bilete.ro


Pret abonamente:
Presale 1 - 100 lei 
Presale 2 - 130 lei 
Presale 3 - 160 lei 

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.