Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Subcarpati

Sărbătoarea Subcarpați: Program și reguli de acces

Sărbătoarea Subcarpați: Program și reguli de acces
Ca in fiecare an, traditia spune ca ne strangem pe 1 decembrie la Sarbatoarea Subcarpati. Trupa isi sarbatoreste aniversarea si ne sarbatorim cu totii Ziua Nationala in cortul incalzit de la Arenele Romane.

BILETE: 

Sărbatoarea Subcarpați pe 1 decembrie

Sărbatoarea Subcarpați pe 1 decembrie la Arenele Romane

Ca în fiecare an, tradiția spune că ne strângem pe 1 decembrie la Sărbatoarea Subcarpați. Trupa își sărbătorește aniversarea și ne sărbătorim cu toții Ziua Națională în cortul încălzit de la Arenele Romane. La câteva zile după lansarea noului album - Satele Unite ale Balcanilor, BestMusic vă invită și în acest an să ținem obiceiul în picioare. 

Adresa: 
Parcul Carol - Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Concert General Levy, Subcarpați si Frații Grime

Vino pe 22 aprilie, la Arenele Romane, să te distrezi la un concert de excepție alături de General Levy - incredibilul pionier al culturii jungle. Puternic impregnată de cultura ragga și aflată la punctul de întâlnire dintre jungle, hip-hop, funk și soul, prestația Generalului ne ghidează printr-o experiență unică în viață. Alături de muzicianul-legendă britanic, The Fresh aduce pe scenă noul proiect hip-hop underground cu rădăcini folclorice Frații Grimme, format din Vali Umbră și Power pe Vinil, Subcarpați și Deeproots.

Adresa: 
Parcul Carol - Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Concert SUBCARPAȚI

Vineri, 22 ianuarie, ora 22,oo, băieții de la Subcarpați revin pe scena clubului Doors! 

Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Sărbătoarea Subcarpați pe 1 decembrie

Sărbătoarea Subcarpați pe 1 decembrie la Arenele Romane


Ca în fiecare an, tradiția spune că ne strângem pe 1 decembrie la Sărbătoarea Subcarpați. Trupa își sărbătorește aniversarea și ne sărbătorim cu toții Ziua Națională în cortul încălzit de la Arenele Romane. 

După ce anul trecut trupa a lansat noul album - Satele Unite ale Balcanilor, BestMusic vă invită și în acest an să ținem obiceiul în picioare si sa facem inca un concert sold out.

Despre noul album

Adresa: 
Parcul Carol, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Concert Subcarpați

La Doors Club sărbătoarea de 1 Decembrie începe cu Subcarpați


Joi, 30 noiembrie, la miezul nopții, Constanța are întâlnire cu băieții de la SUBCARPAȚI la Doors Club!
Trupa Subcarpați își aniversează 7 ani de  existență iar noi sărbătorim cu toții Ziua Națională în compania trupei a cărei muzică este în același timp familiară și diferită de tot ce se cântă astăzi la noi, definind în același timp tot ce înseamnă ROMÂNIA și sentiment românesc.

Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Lansare SONOR cu Subcarpati, CTC si altii

Sfarsitul verii pentru SONOR inseamna inceput de drum. Drum ce vrem sa-l incepem impreuna in stil romanesc.
Adresa: 
Parcul Carol
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
Feed

Concert SubCarpati

La 1 an după ce au umplut clubul până la refuz, Subcarpați se întorc pe 6 februarie  în Doors Club Constanța, să reunească sute de constănțeni într-o altfel de horă.
În 2010, MC Bean, solistul trupei Șuie Paparude, a adunat această “grupare de oameni de bine și frumos” din care fac parte mai mulți artiști precum Gnom (Raparta), DJ Limun din Timișoara, Mara și Dragonu de la Specii, VJ Andri, DJ Power Pe Vinil, Vali Umbră, Argatu', Esqu, Georgiana Mănăilă si multi altii.
Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

orange.ro

Subscribe to RSS - Subcarpati

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.