Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Zilele Zalaului

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Zalau
Pe data de: 
Vineri, Iulie 31, 2015
Sâmbătă, August 1, 2015
Duminică, August 2, 2015
Adresa: 
Romania
Rezervari si informatii la: 
-

Trupa Smokie este una din trupele longevive ale rock-ului mondial. Intitulată iniţial The Yen, The Sphynx, apoi Essence, trupa s-a înfiinţat în anul 1965, la St. Bede’s Grammar School din Heaton, Bradford. Membrii componenţi, la acea vreme, erau: Chris Norman (Christopher Ward Norman, pe numele sau complet), Terry Uttley (Terence David Uttley), Alan Silson şi Ron Kelly (Ronald Kelly).
În prezent, formaţia Smokie este alcătuită din: Mike Craft, Mick McConnell, Terry Uttley, Steve Pinnell şi Martin Bullard.
Cele mai cunoscute hituri ale celor de la Smokie sunt: „Oh, Carol“, „Living next door to Alice“, „Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me“, „Alice“, „Lay Back in the Arms of Someone“, „If You Think You Know How to Love Me“.
Smokie este cunoscută şi apreciată pentru concertele susţinute alături de orchestre de prestigiu.

Trupa rock, ce a intrat in Cartea Recordurilor cu hitul `Living Next Door to Alice`, SMOKIE, concerteaza la ZALAU in data de 2 august 2015.
Impreuna cu partenerii noștri Sinton Expert si Simpatech Outline Central Europe vom prezenta la Zalau cu ocazia zilelor Municipiului , cea mai mare instalatie de sunet Outline montata in Romania.Cu o putere de peste 140000w cei prezenti vor putea savura cel mai perfect si cristalin sunet posibil la un concert in aer liber!Outline este printre primele patru marci mondiale producatoare de sisteme de sunet fiind o marca de prestigiu bine cunoscuta in lume.Cu ocazia acestui eveniment Outline prezinta tehnicienilor inscrisi un simpozion prin care pot afla calitatile superioare ale acestor echipamente.......si toate acestea in premiera in Romania la Zalau, cu ocazia Zilelor Cetatii!
Va așteptam cu drag la concerte!

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.