Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

UMR Fest - The Calm Before

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Quantic Pub 2
Pe data de: 
Vineri, Februarie 26, 2016
Adresa: 
Soseaua Grozavesti, nr. 3-5, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Underground Metal Resistance Fest va invita la o editie de warm-up pe 26 si 27 februarie in Quantic Pub2. Prima seara , intitulata “The Calm Before”, este axata pe stoner, rock, prog si alternative metal, iar pe scena clubului vor urca Mindcage Escape, Sinoptik si Flesh Rodeo. 

Biletele pot fi achizitionate de pe eventbook.ro sau din Quantic Pub2 la pretul de 20 de RON pe seara. 

Accesul va fi limitat la 120 de oameni, iar fumatul este interzis in sala de concert.

Flesh Rodeo este una dintre cele mai active trupe de alternativ metal din Bucuresti, cu o istorie ce incepe in 2010. Dupa lansarea unui nou EP anul trecut, intitulat "End of Greatness", in 2016, Flesh Rodeo pregateste un nou album. Sound-ul trupei atinge de multe ori nuante experimentale, reusind sa demonstreze ca Flesh Rodeo nu are nimic in comun cu termenul "stereotip".

https://www.youtube.com/watch?v=C6bAwK7Zqfc

Stonerii ucrainieni de la Sinoptik prezinta un sound ce aduce 3 generatii de rock n roll intr-un singur amestec concentrat ce poate fi descris ca o intalnire dintre rock-ul anilor 60 si 2000. In cuvintele trupei este vorba despre stoner, rock old-school si digital indie. Front-man-ul Sinoptik, Dmitriy Sinoptik, a trait in UK pentru o perioada indelungata, timp petrecut cu The Wow Signal si vocalistul Penny Foster, inregistrand 2 albume. Sinoptik pregateste un nou album pentru sfarsitul anului 2016. Trupa este reprezentativa pentru noul val de Stoner din Ucraina, alaturi de Stoned Jesus cu care au impartit scena de multe ori.

https://www.youtube.com/watch?v=KpR1ycnumjg

Mindcage Escape este o trupa bucuresteana formata in 2012. Muzica trupei s-a cristalizat intr-un amalgam de sonoritati old school si moderne de progressive metal. Cu toate acestea, intentia a fost intotdeauna de a nu trasa linii clare in ceea ce priveste stilul abordat, ci de a pastra o usa deschisa catre experiment. 

https://www.youtube.com/watch?v=nhObxwVh48w

Conceptul festivalului revine intr-un nou format anul acesta: editia de primavara serveste ca un warm-up pentru varianta extinsa UMR Fest ce va avea loc in ultima parte a anului.

Underground Metal Resistance a luat nastere cu un scop bine definit de la bun inceput – festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si de a sublinia ideea ca trupele romanesti merita toata atentia publicului. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.