Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Trupa Ad Hoc a lansat un nou videoclip!

Body: 

Ad Hoc
lansare videoclip „Pana”

Joi, 4 februarie 2016 la Clubul Ţăranului din capitală, trupa Ad Hoc a susţinut un concert în cadrul căruia a lansat videoclipul celui mai nou single al lor: „Pana”. Sala a fost ocupată la capacitatea maximă, iar publicul s-a bucurat din plin de o seară ca-n poveşti. Prin public se zăreau personaje desprinse parcă din alte lumi, cu costume, cu plete şi bărbi, cu tatuaje, care împreună cu publicul au încins o horă şi-au dănţuit până-n zori.

Pe întreaga durată a serii, cei de la BlueCat Studio au oferit un spectacol de proiecţii video ce a adus publicul foarte repede şi totuşi pe nesimţite într-o lume de basm. Cei de la Drum'n Flute, invitaţi să încingă atmosfera, au susţinut un spectacol plin de energie, tradiţie şi folclor.

Videoclipul piesei „Pana” a fost difuzat în premieră în partea a doua a concertului celor de la Ad Hoc, în timp ce trupeţii au coborât de pe scenă, alături de public şi au savurat împreună povestea „Pana”.

Băieţii de la Ad Hoc au avut alături de ei, pe scenă, un invitat special cu o mare experienţă în domeniu şi cu o amprentă muzicală recunoscută în toată Europa. Este vorba de chitaristul trupei Farfarello, trupa fostului violonist din Phoenix, Mani Neumann.

Videoclipul a fost realizat de Anya Dimitrov şi Vladimir Ivanov, BlueCat Studio. 
Înregistrările, mixajul şi masterizarea au fost făcute de Sultan Nasser, StartRec Studio.
În varianta de studio au mai participat şi Flavius Hosu (Phoenix) la tobe şi Adrian Bologa (Score Band) la vioară, voce, bass şi efecte.
Actorii: Daath Yug și Maria Mihailovna.

Videoclipul se poate viziona aici:

facebook: 
https://www.facebook.com/AdHocMedieval

soundcloud:
https://soundcloud.com/ad-hoc-6

 

Afis EV: 
Data: 
Luni, Februarie 15, 2016
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.