Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Tribut AC/DC cu The ROCK

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Hard Rock Cafe
Pe data de: 
Joi, Octombrie 6, 2016
Adresa: 
Parcul Herastrau
Rezervari si informatii la: 
-

Dragi prieteni, joi, 6 octombrie trupa The ROCK Romania va susține un concert tribut AC/DC în memoria colegului Nik Baydin pe scena din Hard Rock Cafe Bucharest! Video: https://www.youtube.com/watch?v=edUG-hu7UR4

" Nik ne va fi alături pe scenă și va cânta cu noi o piesă AC/DC, iar împreună ne vom aminti ce om minunat și mega chitarist a fost Nicu. Am găsit o posibilitate ca Nicu să fie alături de noi la fiecare spectacol... Cel care a acceptat să ne ajute să mergem mai departe și să joace rolul lui Nik este Mihai Vasile, zis și Angus, chitaristul trupei Fameles și membru al trupei Alex Poro Band, căruia îi mulțumim! Totodată sperăm să îl avem alături ca invitat special pe Andrey, fratele lui Nik, de asemenea un chitarist foarte talentat." (Daniel Ignat)
Video: https://www.youtube.com/watch?v=edUG-hu7UR4

Așadar, vă dăm întâlnire pe 6 octombrie la Hard Rock Cafe Bucharest să ne bucurăm de AC/DC și să ne aducem aminte de Nicu. Vă așteptăm!

Nik Baydin a fost membru fondator și chitaristul solo al trupei The ROCK Romania Tribut AC/DC. El și-a pierdut viața pe 10 iulie în urma unui tragic accident aviatic.
Biletele sunt deja in vanzare pe iabilet.ro aici: www.iabilet.ro/bilete-tribut-ac-dc-cu-the-rock-pe-6-octombrie-la-hard-ro...

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru showul THE R.O.C.K. se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe Bucuresti,Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului, la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- 50 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 40 de lei, cu loc la masă, în sală

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 40 de lei.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.