Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Thriller Night

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
The Bankers Str. Selari, nr. 15, Bucuresti
Pe data de: 
Sâmbătă, Octombrie 31, 2015
Adresa: 
Str. Selari, nr. 15, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Sambata seara se dezlantuie un adevarat infern! Incepand cu ora 22.30, imediat ce se lasa intuneric si valul noptii se asterne asupra pamantului, The Bankers se pregateste de Marea Bantuire. Cele mai inflacarate si spectaculoase creaturi si-au anuntat deja prezenta: Lucifer, Ghostface, Hannibal Lecter, Contele Dracula, Freddie Krueger. Printre felinare inspaimantatoare din dovleci, face-painting si Bloody Mary, scene horror, dansati daca aveti curaj pe ringul plin de spirite malefice, vampiri, fantome și varcolaci sau alte personaje celebre.

Ia-ti cel mai infricosator costum, cea mai hidoasa masca si cei mai buni prieteni si hai la petrecere! Clubul in care mortii se vor distra cot la cot cu cei vii, te asteapta la cea mai nebuneasca petrecere a anului.

Adaposteste-te de Hallowen la The Bankers! Ca sa nu fii recunoscut de spiritele rele, ar trebui sa te deghizezi dupa un dress-code specific: Horror, Gore-bloody, Fetish, Vampire-Goth, Carnival, Uniforms, Fantasy.

Show-ul va fi incendiat de monstruosul DJ Adrian Daniel.

RSVP: 0733 05 44 88
Str. Selari, nr. 15 (Centrul Vechi)
www.thebankers.ro
instagram.com/thebankers.pub

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.