Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Tapinarii si Fara Zahar lanseaza Nascut Liber

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
EVarza Bar
Pe data de: 
Vineri, Aprilie 15, 2016
Adresa: 
Str Episcopul Radu nr. 28, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Salutari voioase stimati intelectuali din Evarza,


Pentru seara de 15 aprilie pregatim un concert cu doua trupe de muzici fara limite cand vine vorba de ironie si umor sanatos: Tapinarii si Fara Zahar si lansarea noului single Tapinarii si Fara Zahar - Nascut Liber!

Trupa vocal instrumentala de doua voci si o chitara -Tapinarii- supranumiti "Trubadurii dragostei" canta folk alternativ fara influente

Au 9 materiale discografice - cele mai recente - best of -ul "2010 ani de folk alternativ" aparut in 2010 si editat de Jurnalul National in 50.000 de exemplare si "Visul Romanesc" editat in 2013 in 20 000 de exemplare de Academia Catavencu si reeditat in 2015.


Cosmin Covei, absolvent al facultatii de regie de film si Adrian Tanase, absolvent al facultatii de jurnalism au format trupa in 2001.

Sunt singura trupa care are un turneu national Anti-Valentine's Day, turneu ce lupta impotriva dulcegariilor ipocrite. Cu versuri sincere, trupa a fost invitata in cele mai importante festivaluri din Romania - Stufstock, Peninsula, Bestfest, Folk You, Festivalul de teatru Sibiu, TIFF Cluj, Anonimul Sf.Gheorghe, Plai Timisoara, Padina Fest, Sighisoara Medievala, Gurasada Route 68, Bucharest Comedy Week, diverse festivaluri folk, festivaluri de carte si film.

Au colaborat cu foarte multi artisti neconventionali cum ar fi Florin Piersic jr, Ada Milea, Alina Manole, Florin Chilian, Fara Zahar, Daniel Iancu, Cosmin Vaman, Minhea Blidariu - Luna Amara, etc.
Cantecul de debut "Sunt Fericit" a devenit unul dintre cele mai iubite cantece si este fredonat frecvent de catre galeria echipei Steaua.

Au semnat coloana sonora a filmului "Eminescu vs Eminem" - regia Florin Piersic jr.

Se joaca si in online cu o rubrica numita "Stirile Tapinarii" - un sfat muzical oferit gratis divelor mondene nepretuite.

Urmatoarea dorinta arzatoare : sa cante valsul miresei la o nunta de pitzipoanca.

Un extras de pe albumul nou: “Pentru toata noaptea” - 
http://www.youtube.com/watch?v=VprkhdQDIrk

 

Fara Zahar - trupa de muzica si umor, abordand mai multe genuri muzicale (hip hop, folk, rock, latino) pe versuri comice, de satira sociala, cu teme inspirate din viata satului. Stilul formatiei se construieste parodiind mediul rural in contextul tendintelor vremii, trasate de posturile de televiziune: mondenitati, telenovele, stiri cu crime și violuri, manelism etc. Bobo Burlacianu si Bobi Dumitras sunt moldoveni de Dorohoi si nu-si uita nici graiul si nici atitudinea cand urca pe scena!

Fragment video: “Neamul lui Penes Curcanul” - http://www.youtube.com/watch?v=1Uw4nQlbUu0

Impreuna, Tapinarii si Fara Zahar construiesc un show de muzica, umor si stand-up pe care nu trebuie sa-l ratati! 

Ca suma a prieteniei muzicale intre Tapinarii si FARA Zahar - The MF song – are si videoclip
http://www.youtube.com/watch?v=_i2G_u4suJg


Va asteptam cu drag la lansarea noului single Tapinarii si Fara Zahar - "Nascut liber"!


Sustinerea artistilor: 20 lei

REZERVARI la 0758 058 008

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.