Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Tapinarii & Fara Zahar - Anti Valentine's Day

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Doors Club
Pe data de: 
Duminică, Februarie 12, 2017
Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-

Petreceți Anti-Valentine's Day la Doors Club!

Pentru seara de 12 februarie, ora 20,00, Doors Club vă pregătește, așa după cum s-a creat tradiția, un concert cu două trupe de muzici fără limite când vine vorba de ironie și umor sănătos: Țapinarii și Fără Zahăr! Trupa vocal instrumentală de două voci și o chitară – Țapinarii - cântă folk alternativ fără influențe. Singura trupa care are un turneu național Anti-Valentine's Day, turneu ce luptă împotriva dulcegăriilor ipocrite. Au 9 materiale discografice, printre care best of -ul „2010 ani de folk alternativ" apărut în 2010 și editat de Jurnalul Național în 50.000 de exemplare și „Visul Românesc", editat în 2013 în 20 000 de exemplare de Academia Cațavencu și reeditat în 2016.

Fără Zahăr este o trupă de muzică și umor ce abordează mai multe genuri muzicale (hip hop, folk, rock, latino) pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viața satului. Stilul formației se construieste parodiind mediul rural în contextul tendințelor vremii, trasate de posturile de televiziune: mondenități, telenovele, știri cu crime și violuri, manelism etc. Bobo Burlacianu și Bobi Dumitraș sunt moldoveni de Dorohoi și nu-și uită nici graiul și nici atitudinea când urcă pe scenă!
Împreună - Țapinarii și Fără Zahăr - construiesc un show de muzică, umor și stand-up pe care nu trebuie să-l ratați! 

Duminică, 12 februarie, ora 20,00.

Prețul unui bilet este 35 de lei.

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Rezervările (pentru biletele cu locuri la scaune) se fac îndată ce evenimentul este anunțat. Biletele se pun în vânzare în săptămâna evenimentului, începând de marți, 7 februarie. Program vânzări bilete la sediul clubului: marți-joi, între 12:00-17:00.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.