Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Syn Ze Sase Tri - Resurrection Tour la Ramnicu Valcea

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
ABY STAGE BAR
Pe data de: 
Duminică, Mai 21, 2017
Adresa: 
Ramnicu Valcea
Rezervari si informatii la: 
-

SYN ZE ȘASE TRI - pentru prima data la Ramnicu Valcea! Dupa zece ani de activitate concretizati in 3 albume de studio, numeroase concerte si turnee prin tara si prin strainatate, Syn Ze Șase Tri ajunge in premiera in locul ce detine in prezent titlul de cel mai bun club din Romania! 

Cantarea va cuprinde un show extins, cu treceri prin toata discografia trupei, dar si cu piese de pe al patrulea album, prevazut sa apara anul acesta. 

Publicul va avea ocazia sa vada pe 21 mai noua formula Syn Ze Sase Tri live! Un show complet bloodstained black metal, cu atmosfera, decoruri speciale, un concert gandit sa satisfaca asteptarea fanilor nostri.

Trupa de deschidere: Abstract, una din cele mai originale formatii din Slovacia! Instrumental metal delicios, elegant, perfect pentru a intra in atmosfera!

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

ABY STAGE BAR:
Calea lu Traian nr. 158 A 

Duminica 21 mai, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului)

Pret bilet: 20 lei 
Rezervari:
http://synzesasetri.ro/produs/rezervare-concert-ramnicu-valcea-21-mai-2017/

Detalii trupe:
www.synzesasetri.ro
http://www.abstractband.eu/

 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.