Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Syn Ze Sase Tri - Resurrection Tour la Petrosani

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Barock
Pe data de: 
Sâmbătă, Mai 20, 2017
Adresa: 
Petroșani
Rezervari si informatii la: 
-

SYN ZE ȘASE TRI - dupa mult timp din nou la Petrosani! Dupa zece ani de activitate concretizati in 3 albume de studio, numeroase concerte si turnee prin tara si prin strainatate, Syn Ze Șase Tri revine in locul pe care, acum aproape un deceniu, avea loc unul din cele mai frumoase concerte de la inceputurile existentei trupei. 

Cantarea va cuprinde un show extins, cu treceri prin toata discografia trupei, dar si cu piese de pe al patrulea album, prevazut sa apara anul acesta. 

Publicul va avea ocazia sa vada pe 20 mai noua formula Syn Ze Sase Tri live! Un show complet bloodstained black metal, cu atmosfera, decoruri speciale, un concert gandit sa satisfaca asteptarea fanilor nostri.

Trupa de deschidere: Abstract, una din cele mai originale formatii din Slovacia! Instrumental metal delicios, elegant, perfect pentru a intra in atmosfera!

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

CLUB BAROCK:
Strada Carol Schreter nr. 7, Petrosani 

Sambata 20 mai, ora 21.00 (ora de la care se permite accesul publicului)

Detalii trupe:
www.synzesasetri.ro
www.abstractband.eu

 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.