Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Sunt un orb - Ultima Reprezentatie

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Cinema Patria
Pe data de: 
Vineri, Mai 22, 2015
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Actorul  HORAȚIU MĂLĂELE în ultima reprezentație 
 a recitalului ”Sunt un orb”, din acest sezon


Recitalul ”Sunt un orb”, ilustrat cu brio de actorul Horaţiu Mălăele va străluci încă o dată pe scena cinematografului Patria din capitală. Ultima întâlnire din acest sezon a marelui actor cu publicul, se va produce, vineri , 22 mai, începând cu ora 19:00 in acelasi cadru plin de umor.
Actorul, regizorul, pictorul, scenaristul şi scriitorul Horaţiu Mălăele produce valuri de admiraţie în rândul . Aplauzele indelungi, mesajele și susţinerea  spectatorilor îl determină să revină pe scenă cu deosebită plăcere.
Adoptând  o ţinută relaxată, cu pantalonii lui lungi şi mâinile în buzunar, Horaţiu Mălăele îşi va întâmpina spectatorii cu  glume tandre, cum ar fi: ”M-am născut în România. De ce? Am vrut să fiu mai aproape de mama”. Din “dragoste pentru guvern şi pentru partid”, din “dragoste animalieră” sau pur şi simplu din dragoste pentru cultură, îndrăgitul actor Horaţiu Mălăele  îi invită pe bucureşteni să savureze o seară plină de umor cu poezii de calitate, glume la care se râde în hohote, ironii fine sau momente de mare profunzime artistică. În plus, spectatorii  vor  putea viziona în mod gratuit de proiecţia  filmului  ”Funeralii fericite”.
Pentru mulţi, este unul dintre cele mai bune filme româneşti ale anului trecut, o comedie neagră cu foarte multe momente de excelenţă în actorie, pentru care însuşi Horaţiu Mălăele face un rol remarcabil. Povestea recompune cu mult umor o lume stranie, populată de personaje ciudate: unul îşi pierde capul când aude de Revoluţia Franceză, altul a văzut “Basic Instinct” de atâtea ori, încât îi cunoaşte toate dedesubturile lui Sharon Stone, apar instalatori polonezi, ruşi beţivani, chinezi suicidari şi ghicitoare exotice, iar printre ei se insinuează, cuminte şi aşezat, un produs al Carpatiei predecembriste.
Biletele pentru ultima reprezentatie a recitalului ”Sunt un orb” sunt disponibile la preţurile de 39 lei pentru locurile de la balcon şi 49 de lei pentru cele amplasate la parter şi se pot achiziţiona de la casa de bilete a cinematografului Patria, agentiile Eurolines si TUI TRAVELCENTER, Libraria Eminescu si Unirea Shopping Center (parter). Totodata, acestea pot fi procurate si prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro .

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.