Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Stefan Banica - Te iubesc, femeie!

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Circ & Variete Globus
Pe data de: 
Joi, Martie 5, 2015
Vineri, Martie 6, 2015
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

STEFAN BANICA sarbatoreste femeia cu cele mai frumoase cantece de dragoste
Doua concerte acustice pentru al cincilea an consecutiv 5 si 6 MARTIE


             Stefan Banica sustine in luna martie, pentru al cincilea an consecutiv, doua concerte acustice de exceptie, dedicate Zilei Femeii. Spectacolele vor avea loc pe 5 si 6 martie, ora 19:30, la Circ & Variete Globus, sub titulatura “Te iubesc, femeie!". Cu acest prilej, Stefan Banica aduce in dar doamnelor si domnisoarelor un buchet cu cele mai frumoase cantece de dragoste, hituri binecunoscute si asteptate de public de fiecare data, dar si cantece noi sau piese care i-au marcat cariera impresionanta de peste 25 de ani. 

    “Va asteptam sa vedeti un altfel de concert. Este pentru al cincilea an consecutiv si ma bucur ca ne intalnim din nou la concertele dedicate doamnelor si domnisoarelor, dar nu numai. Voi ati facut posibile aceste intalniri ale noastre la concertele din luna martie, an de an ati fost alaturi de noi. Astept cu drag sa ne intalnim si sa cantam impreuna cele mai frumoase cantece de dragoste, pe 5 & 6 martie.” – declara Stefan Banica.

    Biletele se gasesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul National, statia de metrou Unirii 2 si online pe: www.vandbilete.ro , www.bilete.ro , www.eventim.ro

     Vino alaturi de cei dragi pe 5 & 6 martie, ora 19:30, la Circ & Variete Globus sa vezi un altfel de concert, sa traiesti doua seri de neuitat, cu multa emotie, bucurie, magie! 

          “Te iubesc, femeie!” – un concert de suflet, pe care nu-l vei uita curand!

 

www.stefanbanica.ro 
www.facebook.com/StefanBanicaOfficial 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.