Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Stefan Banica spune din nou "Te iubesc, femeie!"

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Circul Globus
Pe data de: 
Vineri, Martie 4, 2016
Sâmbătă, Martie 5, 2016
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Ștefan Bănică spune din nou „Te iubesc, femeie!”
4 și 5 martie, ora 19:30, Circ & Variete Globus, București

Ștefan Bănică sărbătorește, pentru al șaselea an consecutiv, eternul feminin prin două concerte cu cele mai frumoase cântece de dragoste lansate de-a lungul carierei sale. Concertele „Te iubesc, femeie!”, dedicate în mod special doamnelor și domnișoarelor cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii vor avea loc pe 4 și 5 martie, ora 19:30, la Circ & Variete Globus București.
Concertele acustice Ștefan Bănică pun accent pe emoție și sentiment. Playlist-ul conține cântecele de dragoste din repertoriul lui Ștefan Bănică reinterpretate în varianta acustică, cu un sunet mai cald și accent pe o atmosferă mai intimă. Nu vor lipsi invitații speciali și momentele inedite, pline de emoție și bucurie.

“Concertele acustice din martie sunt așteptate de fiecare dată de mine și trupa mea, pentru noi reprezintă esența muzicii pe care o cântăm, întoarcerea la rădăcini, la momentul în care au fost create piesele. Concertele “Te iubesc, femeie!” sunt cadoul meu special pentru doamne și domnișoare, cu prilejul Zilei Femeii, concerte în care cântăm cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul meu, mai cunoscute sau mai puțin cunoscute. Este, poate, cea mai bună ocazie de a-mi reorchestra piesele în maniera acustică și de a obține un sunet cald, cu un mesaj pe măsură, care să meargă direct la sufletul celor care ascultă. Stăm jos, pe scaune, foarte aproape de public, iar această intimidate care se creează între noi și cei din sală, n-o mai întâlnim la celelalte concerte pe care le avem pe parcursul anului. Vă aștept cu drag pe 4 & 5 martie la Circ & Variete Globus să petrecem împreună două seri magice, care să devină de neuitat.” -  a declarat Ștefan Bănică. 

Biletele se găsesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărturești, Stația de metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Flanco, Diverta, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro, bilet.ro, eventim.ro.
Informații la: 0723.531.330, 0742.534.027, 021.315.36.66


www.facebook.com/StefanBanicaOfficial 
www.stefanbanica.ro   

 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.