Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Stefan Banica - Concert extraordinar de Craciun 2015

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Sala Palatului
Pe data de: 
Vineri, Decembrie 11, 2015
Sâmbătă, Decembrie 12, 2015
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Ștefan Bănică – Concert extraordinar de Crăciun 2015

O tradiție record, pentru al 14-lea consecutiv 

Ștefan Bănică susține, pentru al 14-lea an consecutiv, seria concertelor extraordinare de Crăciun. Evenimentele din acest an vor avea loc pe 11 și 12 decembrie, la Sala Palatului, de la ora 19.30.

Ștefan Bănică deține recorduri de neegalat în showbiz-ul românesc. Din 2002 până în prezent, artistul a susținut peste 50 de concerte de Crăciun, însumând un număr record de spectatori. Producțiile Șefan Bănică uimesc prin complexitate și spectaculozitate, devenind  de-a lungul celor 14 ani, modul tradițional al mai multor generații de a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu energie și bucurie.

Concertul extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică este un eveniment de referință în peisajul muzical românesc. De la an la an, producțiile au crescut în complexitate, oferind publicului, de fiecare dată, o experiență nouă. Și în acest an, fanii vor avea parte de un spectacol grandios, din care nu vor lipsi invitații speciali, efectele tehnice, sceno-tehnice, jocurile de lumini și grafica inedită. Mai presus de toate, însă, publicul se va bucura de un spectacol live emoționant, energic, de o reală valoare.

Trăiește momente speciale și prețuiește valorile! Vino la Concertul extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică, pe 11 și 12 decembrie, ora 19.30,  la Sala Palatului!

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.