Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Scorpions revin la Bucuresti in 2018

Body: 

Scorpions revin la Bucuresti in 2018

 

Două categorii de bilete la concertul Scorpions din 12 iunie de la București sunt epuizate

Scorpions la București - Crazy World Tour 2018​

Compact B și Salamandra in deschiderea concertului Scorpions​

In asteptarea concertului Scorpions din Iunie, pe 12 mai exact, colegul nostru Andrei a scris cateva cuvinte despre trupa.

Originară din Hanovra (Germania), trupa Scorpions se poate lăuda cu peste 50 de ani de activitate, pe scena rockului internațional și peste 100 milioane de albume vândute.
Pentru unii o speranță de mai bine, pentru alții o sursă de inspirație, cu melodii ca "No One Like You", "Still Loving You", "Rock You Like A Hurricane" și "The Wind of Change". Nu cred că pot spune asta mai bine decât a declarat Rudolf Schenker, chitaristul principal al trupei și unul din membrii fondatori, într-un interviu pentru Scorpions News, în Aprilie 2018: "Fă ce îți dorețti să faci, ce îți place să faci, pentru că vei face asta tot restul vieții". 

Desi hotărâseră să se retragă încă din 2010, se pare că membrii trupei Scorpions sunt mult prea prinși de scenă și de lumea artistică și nu sunt încă pregătiți să spună adio fanilor. Așa că "viitorul rămâne larg deschis" după cum spune vocalistul trupei. 
Membrii trupei anunțau pe data de 22 Martie 2017, un nou turneu iar pe 6 Iunie 2017 "Crazy World Tour" a început cu primul concert în Montbeliard(Franta), după el urmând alte 83 de concerte în toată lumea. 

Pe 07 Octombrie 2017 trupa anunța că Klaus Meine, solistul Scorpions, a fost diagnosticat cu laringită acută. Pe 20 Octombrie 2017, printr-un film postat pe canalul de Youtube al trupei, acesta din urmă le-a multumit tuturor pentru suportul moral si anunța că laringita cu care a fost diagnosticat  nu va mai prezenta un impediment.Totodată acesta declara că abia așteaptă să continue acest turneu.
Trupa Scorpions este una dintre cele mai importante trupe heavy ale Germaniei și a avut un adevărat impact asupra ideilor politice din perioada 1989, piesa "The Wind of Change" fiind considerată un imn al căderii Zidului Berlinului și ajungând în topul celor mai vândute single-uri în anul 1991. Mesajul piesei se face auzit până în ziua de astăzi, iar trupa continuă să aibă impact asupra muzicii rock. În timp ce erau în Statele Unite ale Americii, pe 12 Septembrie 2017, Matthias Jabs a declarat, într-un interviu oferit lui Eddie Trunk că melodia care nu lipsește niciodată din concertele lor este "Rock You Like a Hurricane".

Modul lor de a se  manifesta pe scenă, energia nemăsurată cu care ne încântă de fiecare dată când cânta live și spectacolul fiecărui concert de 95 de minute, ne arată că într-adevăr rock-ul este o muzică ce nu moare niciodată și continuă să lase semne adânci în sufletul tuturor celor care o îndrăgesc. Așa cum spune și motto-ul turneului "Crazy World Tour", ROCK IS FOREVER.(Rock-ul este pentru totdeauna)
În turneul aniversar de 50 de ani, legendarii Scorpions au cântat și la București. Acum avem, consider eu, din nou onoarea de a îi asculta căci unul din cele 84 de concerte din turneul "Crazy World Tour" va avea loc la București, pe data de 12 Iunie 2018, la Romexpo. În deschiderea trupei se pare ca vor cânta Salamandra și trupa Compact B, împreună cu Leo Iorga.

Ne vedem acolo. 

Cu drag, Andrei.

Afis EV: 
Data: 
Vineri, Mai 11, 2018
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.