Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

ROCKSTADT EXTREME FEST 2016

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Risnov
Pe data de: 
Duminică, August 14, 2016
Adresa: 
Jud. Brasov
Rezervari si informatii la: 
-

ROCKSTADT EXTREME FEST 2016

Misfits, My Dying Bride, Carach Angren, Cattle Decapitation, Tankard, Benediction, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall sunt primele trupe de pe posterul ROCKSTADT EXTREME FEST 2016, editia cu numarul patru, festival ce va avea loc in perioada 11-14 august, pe Terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov.

Confirmari: Misfits, My Dying Bride, Carach Angren, Cattle Decapitation, Tankard, Benediction, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Borknagar (Norvegia), Destruction (Germania), Hocico (Mexic), Infest (Serbia), Gutted (Ungaria), Clitgore (Romania) si Mind Assault (Africa de Sud)

Totodata, incepand de astazi, 1 septembrie, ora 17.00, vor fi puse in vanzare abonamentele!!

Pana in data de 15 septembrie puteti gasi abonamente la pret special de 130 de lei, punctele de vanzare cat si perioada de presale fiind disponibila mai jos. Pana in acea data vom putea anunta noi formatii confirmate.
Organizatorii subliniaza faptul ca la fel ca si pentru ultimele doua editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

!!! In atentia celor care nu doresc sa participe la toate cele patru zile ale festivalului, organizatorii recomanda achizitionarea abonamentelor la pret redus, in perioada de PRESALE.

Desi programul pe zile va fi disponibil doar in lunile premergatoare festivalului, Rockstadt Extreme Fest 2016 va avea probabil cel mai variat afis de pana acum, respectand aceeasi traditie de a invita un numar considerabil de formatii din numeroase subgenuri muzicale, pentru a oferi una din cele mai friendly experiente de festival din Romania.

Pretul abonamentelor este urmatorul:
Presale 1 - 130 Ron , perioada 01.09 - 15.09.2015
Presale 2 - 160 Ron , perioada 16.09 - 27.12.2015
Presale 3 - 190 Ron , perioada 28.12.2015 - 04.03.2016
Presale 4 - 220 Ron , perioada 05.03 - 10.07.2016
Presale 5 - 250 Ron, incepand cu 11.07.2016 si inclusiv pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august)
VIP Ticket - Meet and greet cu artistii - 300 Ron
Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016 pot fi achizitionate online de pe:

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

In retea internationala, biletele vor fi disponibile via Ticketino.com.

Pana in acest moment sunt confirmate:

MY DYING BRIDE, una din cele mai de succes si longevive formatii de doom metal, se intoarce in Romania cu un nou album, al 12-lea din cariera, intitulat Feel The Misery. Cu un setlist de 75 de minute, My Dying Bride vor include in recitalul de la Rockstadt Extreme Fest o calatorie discografica ce va surprinde inclusiv piese clasice din repertoriul grupului brtanic. Acesta va fi si primul show din Romania alaturi de Calvin Robertshaw, primul chitarist din cariera trupei, artist ce declara despre noul album: 'Este cu siguranta cel mai heavy si intunecat album My Dying Bride, aniversand 25 de ani de cariera intr-un stil aparte.'

TANKARD, BENEDICTION, MY DYING BRIDE, MISFITS

Inapoi in Romania dupa o pauza de doi ani, perioada ce a vazut lansarea unui nou material disc

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.