Un nou an se începe cu Chef de Viaţă! Te invităm la o seară de Revelion spectaculoasă cu Horia Brenciu & HB Orchestra, Julie Mayaya & Zaza Band şi The Zuralia Orchestra, chiar pe malul lacului Herăstrău.
Iar pe lângă spectacolul de pe scenă facem spectacol şi în farfuria ta cu bucate bogate, marca Chef Cătălin Scărlătescu: curcani umpluţi, raţe prăjite, purcei vietnamezi la proţap, prepeliţe fripte, peşti nenumăraţi, antreuri şi deserturi fel de fel, salate dacă ţii la siluetă. Peste 50 de mâncăruri care mai de care, disponibile oricând pe toată durata evenimentului.
Preţuri:
Zona MOV: 419 lei (in loc de 450 lei, doar 120 locuri disponibile la preţul redus)
Zona ALBASTRĂ: 519 lei (in loc de 550 lei, doar 120 locuri disponibile la preţul redus)
Zonele GALBENĂ si VERDE: 619 lei (in loc de 650 lei, doar 60 locuri disponibile la preţul redus)
Preturile reduse sunt valabile până pe 5 Decembrie, in limita locurilor disponibile. Hartă zone: http://bit.ly/1MT632U
Copiii de până în 12 ani beneficiază de 200 lei discount, loc la masă şi meniu complet.
Toate zonele beneficiază de acces la ringul de dans central şi de toate mâncărurile şi băuturile din meniu.
Contravaloarea poate fi achitată în 2 tranşe: 200 lei avans pentru rezervarea locului şi restul sumei până la 15 Decembrie.
Meniu open bufet, all you can eat (21:00-07:00), marca Chef Cătălin Scărlătescu & Meniu open bar, all you can drink (20:30-07:00) - detalii pe pagina noastră web (http://www.berariah.ro/eveniment/revelion-2016-cu-horia-brenciu)
Hai şi tu să faci Revelionul 2015-2016 la cel mai mare restaurant din Bucureşti!
Contact: revelion2016@berariah.ro sau 0725.345.345
