Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Remember the 80’s cu trupa COMPACT

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Hard Rock Cafe
Pe data de: 
Joi, Iunie 9, 2016
Adresa: 
Parcul Herastrau
Rezervari si informatii la: 
-

Joi, 9 iunie, ora 21.30 – Remember the 80’s cu trupa COMPACT
Pe 9 iunie, de la ora 21.30, BestMusic Live Concerts te invită la un concert extraordinar COMPACT – “Remember the 80s”, la fel de vibrant precum cele mai îndrăgite melodii ale formaţiei. Trupa va face o incursiune alături de fani prin hiturile din anii ‘80, dar va oferi spectatorilor şi piese mai noi.
Vino la Hard Rock Cafe să asculţi „Fata din vis,” „Cântec pentru prieteni,” „Eşti totul pentru mine” sau „Pe tine te-am ales”, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene. Vei fi aproape de artiştii tăi preferaţi şi te vei bucura de muzica lor, într-o atmosferă unică. Show-urile explozive, colecţia impresionantă de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea ireproşabilă a sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Biletele pentru showul COMPACT se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman din Băneasa Shopping City şi de la Piaţa Romană, Magazinele IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- 55 de lei, cu loc la masă, în sală
- 70 de lei, VIP, cu loc la masă în faţă scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 55 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 55 de lei – cu acces general, în limita locurilor disponibile.
 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.