Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Proiectul muzical Corbu sărbătorește 1 an

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Quantic Pub
Pe data de: 
Joi, Iunie 28, 2018
Adresa: 
Intrarea Grozavesti
Rezervari si informatii la: 
-

Proiectul muzical Corbu sărbătorește 1 an

Joi, 28 iunie 2018, proiectul muzical CORBU, coordonat și inițiat de Sergiu Corbu Boldor, sărbătorește 1 an de activitate. Aniversarul va avea loc la Quantic, în București. 
Artiștii de la Corbu pregătesc publicului bucureștean un spectacol de muzică, acte performative, proiecții video și invitați surpriză. Alături de Sergiu Corbu Boldor (vioară, caval, voce) vor urca pe scenă Florin Chirilă (chitară bas), Cristian Flavius Mocanu (sintetizator), doi toboșari, doi violoniști și un artist foarte îndrăgit în muzica reggae. Numele lor vor fi divulgate în data de 28 iunie, pe scena de la Quantic. 
Evenimentul este gândit ca un show în care se împletesc genuri muzicale diferite, de la rap (Nameen și Reckaze) la îmbinări inedite de electronic rock cu împletituri de alternative şi metal (Gray Matters) până la disco easy harcore folclorizat (Corbu). 

Warm-up-ul va fi asigurat de Dragoș Costinescu (Toni). Proiecțiile video sunt concepute de Simona Andrei și Ioana Albu. 
Cu ocazia sărbătoririi primului an de activitate, proiectul CORBU lansează cel de-al treilea single numit „Ce-am pățit odată”. Imaginile video ale single-ului aparțin Simonei Andrei și fac parte dintr-un concept vizual care va putea fi văzut integral pe durata spectacolului Corbu.  

Programul evenimentului: 

Open doors: 17.00
17.00 – 19.50 – warm up cu Dragos Costinescu (Toni)
20.00 – 20.30 – Gray Matters
20.40 – 21.00 – Nameen & Reckaze
21.10 – 22.30 – CORBU

Sergiu CORBU Boldor este cunoscut în lumea muzicală pentru aportul pe care l-a adus în numeroasele colaborări cu: Phoenix, Partizan, Dirty Shirt, Hara, dar și pentru proiectul Ad Hoc. În prezent coordonează proiectul CORBU. 
Proiectul muzical CORBU a luat naștere pornind de la o polemică despre semnificațiile negative și pozitive asupra simbolisticii corbului în gândirea universală.
Dacă în credinţa europeană corbul apare ca un erou negativ, pentru că are capacitatea de a descoperi cu uşurinţă tainele întunericului, în credinţele orientale şi occidentale corbul este perceput ca un personaj pozitiv, un erou solar, cu rol profetic, care luptă pentru restabilirea ordinii sociale. Genul muzical abordat: disco easy hardcore folclorizat. 

Official visual: https://www.youtube.com/watch?v=obOe3S6fZOE&t=68s
Detalii eveniment: https://goo.gl/jhQPbE
Bilete: https://goo.gl/ehyhbW

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.