Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Progressive Soldiers 3

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Quantic Pub Intrarea Grozavesti
Pe data de: 
Vineri, Noiembrie 18, 2016
Adresa: 
Intrarea Grozavesti
Rezervari si informatii la: 
-

Progressive Soldiers 3: White Walls, smallman si Blame Hofmann


Dupa doua prime editii si un turneu prin tara cu trupe deosebite pe latura de progressive din tara, cum sunt Axial Lead, Red Magnetic, Subliminal Damage, Asemic, Untold Faith, AltF4 si Mindcage Escape, mergem mai departe cu cea mai mare pusa la cale de catre noi pana acum si adaugam listei pe White Walls, smallman (Bulgaria) si Blame Hofmann (Tribut Tool).
Pentru cei care ni se vor alatura acum pentru prima oara, spunem ca Progressive Soldiers doreste, mai presus de a deveni o obişnuinta concertistica a fanilor genului progressive, sa fie o comunitate care reuneste in special trupe de progressive, de vaza sau aflate la inceput de drum, in mijlocul unei atmosfere de prietenie si relaxare pe valuri de tonalitati progressive, de la rock la metal si instrumental. Progressive Soldiers vrea sa ofere fanilor genului o sansa de a participa la concerte 100% prog in urma carora sa simta ca au regasit in cadrul lui tot ceea ce isi doreau de la un astfel de concert.
Pe perioada concertului, intre pauze, inainte si dupa terminarea concertului vom pregati, cum v-am obisnuit, un playlist special de prog, de la anii ’70 si pana in prezentul nostru.
White Walls, cea mai reprezentativa trupa pentru acest gen muzical de la noi din tara, revine dupa o perioada indelungata de absenta cu promovarea albumului “Escape Artist”, dar si cu surprize noi muzicale. Cu o forta incredibila instrumental si un vocal care-ti va bantui auzul zile intregi, White Walls aduce pe plaiurile noastre un nou nivel de abordare a progressive-ului cu ajutorul unor compozitii compacte.
smallman este o trupa de experimental metal, cu multe nuante de progressive, recunoscuta in Bulgaria si drept Tool-ul local. Cu intrebuintarea unor instrumente atipice precum cimpoiul in compozitiile lor, smallman ofera ascultatorului o arie completa de emotii, legate printr-o atmosfera care te inconjoara precum o bucla in care vei dori sa mai ramai si dupa terminarea recitalului. smallman pregatesc in prezent o serie de surprize inedite pentru urmatoarele lor concerte, inclusiv acesta. 
Blame Hofmann este o trupa locala de tribut pentru Tool, care ofera sansa fanilor sa ia parte la o reprezentatie cat mai veridica si energica. Pentru concertul de pe 18 noiembrie, inclusiv baietii de la Blame Hofmann va vor pregati ceva special. 
Multe suprize urmeaza pe parcursul promovarii concertului, precum si in acea seara.
Bilete:
Early bird – pana pe 15 septembrie, 20 de RON.
Presale – 25 RON.
In ziua concertului si la intrare – 30 RON.
Locatia: Quantic Pub.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.