Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Programul concertului BATUSHKA, Dimholt si Downfall de la Bucuresti

Body: 

Programul concertului BATUSHKA, Dimholt si Downfall de la Bucuresti

Batushka vor ajunge pentru prima oară la Bucuresti, duminică, 12 februarie în club Quantic. Alături de ei pe scena clubului bucurestean vor urca bulgarii de la Dimholt care se întorc in Romania după concertul susţinut in cadrul festivalului “Rites of the Black Mass” si bucurestenii de la Downfall.
Programul evenimentului este următorul:
19:00 - Acces Public
20:00 - 20:40 Downfall
20:55 – 21:35 Dimholt
22:00 - … Batushka
    Pentru acest concert biletele se găsesc în reţeaua iaBilet.ro la următoarele preţuri:

50 lei – preţ valabil pana pe 11 februarie;
55 lei - in seara concertului, la intrare.

BATUSHKA (pl), Dimholt (bg), Downfall (ro) - Bucuresti


Persoanele care au achiziţionat abonament pentru Doom over Bucharest II sau bilete pentru ziua a doua a festivalului (26 noiembrie) vor beneficia de intrare gratuită la acest eveniment in baza biletului de la Doom over Bucharest.
Polonezii de la Batushka vor ajunge pentru a treia oară în România, după concertele susţinute la Alba Iulia si Cluj Napoca. Polonezii se descriu ca o trupă de black metal cu influenţe doom şi post metal. Deşi identitatea membrilor nu este cunoscută, zvonurile spun că aceştia fac parte din trupe cunoscute din scena poloneză.
Albumul de debut “Litourgiya” a fost lansat în 2015 şi a fost considerat unul din cele mai bune materiale ale anului, având parte de feedback pozitiv din întreaga lume.

Afis EV: 
Data: 
Joi, Februarie 9, 2017
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.