Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Program si reguli de acces pentru concertul Scorpions

Body: 

Program si reguli de acces pentru concertul Scorpions

 

Un concert de colecție - Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour


Accesul publicului, începând cu orele 17:00. Regulament de bună desfășurare Cele mai îndrăgite balade rock, Wind of Change, Still Loving You sau Rock You Like a Hurricane vor răsuna la București, marți, 12 iunie, începând cu orele 20:00, la Romexpo ( Parcarea C), în cadrul unui concert de colecție SCORPIONS, organizat de Events (www.events.ro).

Pentru ca spectatorii să aibă parte de cea mai frumoasă experiență, îi rugăm să citească și să respecte următorul regulament.Porțile se deschid la orele 17:00. Accesul în zona de concert (Parcarea C din cadrul Romexpo-intrare din Bd. Expozitiei ) se face pe baza biletului achiziționat de pe www.eventim.ro sau din rețeaua Eventim, ori a invitației.

Accesul este permis pe baza biletului valid, unei singurepersoane, o singură dată. Biletul de intrare își pierde valabilitatea în momentul părăsirii perimetrului spațiului concertului. Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal amănunțit și controlului bagajelor, la cererea agenților de securitate. În caz de ploaie, vă recomandăm folosirea
pelerinelor de ploaie. Accesul cu umbrele este strict interzis în incinta locației. Nu este permis accesul cu brichete, băuturi îmbuteliate, obiecte contondente, stroboscop, făclii, torțe, artificii,petarde, arme, curele metalice, aparate foto/video profesionale, caști de motor, biciclete,trotinete, hoverboard, bagaje voluminoase (măsura ideală pe bagaj este cât un A4).

În incintazonei de concert spectatorii vor avea la dispoziție băuturi răcoritoare și alcoolice, apă, în zona barurilor și produse alimentare/gustări în zona de Food Trucks. Pentru eficientizarea accesului la
bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație, distribuite în toate zonele de concert.

În cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumparate în aceeași seară,de la casieriile din incintă, până în ora 23:30. Este interzis consumul de substanțe periculoase,toxice sau halucinogene în incinta locației concertului.

Copiii sub 5 ani beneficiază de intrare gratuită.

În deschiderea mega show-ul uneia dintre trupele care fac parte din istoria rock-ului mondial,vor cânta Compact B cu invitatul special Leo Iorga și Salamandra.


Despre Events: Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din România, a căror misiune este să aducă entertainmentul cât mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor rămâne mereu în memoria spectatorilor se numără concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith și Leonard Cohen, Pink Martini spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.

Pentru informații suplimentare puteți contacta: Alexandra Dinu, pr@events.ro, 0722.233.114.

Afis EV: 
Data: 
Luni, Iunie 11, 2018
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/imaginea/public_html/domenii/concerteazi/sites/all/modules/smtp/smtp.phpmailer.inc' (include_path='.:/opt/alt/php55/usr/share/pear:/opt/alt/php55/usr/share/php') in /home/imaginea/public_html/domenii/concerteazi/includes/bootstrap.inc on line 3179