Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Phoenix 55 and friends - Rock Edition

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Arenele Romane
Pe data de: 
Miercuri, Aprilie 19, 2017
Adresa: 
Parcul Carol, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Primul episod din aniversarea Phoenix 55, în 19 aprilie la Arenele Romane 

Rock din anii `60 la aniversarea Phoenix 55 de la Arenele Romane

55 de ani de Phoenix – o aniversare unică pe scena rock-ului românesc, o reușită remarcabilă a unei legende cu nume predestinat... Seria evenimentelor aniversare va debuta în 19 aprilie, cu ocazia zilei de naștere a liderului Nicu Covaci, în cadrul unui concert-eveniment desfășurat la Arenele Romane din București.
Phoenix and friends Rock Edition va aduce pe scenă alături de Phoenix invitați speciali din zona rock-ului, muzicieni de valoare cu care Phoenix a colaborat de-a lungul timpului și care au schimbat, fiecare în felul lor, fața muzicii românești: Dan Andrei Aldea, Călin Pop (Celelalte Cuvinte), Roman Iagupov (Zdob și Zdub), A G Weinberger, Rareș Totu, Alin Oprea (Talisman), Crivăț și Luparul (Bucovina), Trooper, Bodo (Proconsul), Eugen Mihăescu și Gabi Guriță Nicolau (Krypton), Tavi Iepan (Rezident Ex), precum și alți invitați-surpriză. Îl vom asculta la Arenele Romane și pe Malcolm J. Lewis, celebru pentru colaborările cu artiști ca Ozzy Osbourne sau Humble Pie, iar un loc aparte în cadrul concertului va fi rezervat unor artiști foarte tineri, chitariștii Flavia Staicu și Andrei Cerbu, amândoi în vârstă de 14 ani - care fac parte din programul de susținere a tinerilor muzicieni desfășurat în ultimii ani de către membrii formației Phoenix.

După concertul de la Arenele Romane, partea a doua a serii de 19 aprilie va fi dedicată unui concert de tip jam-session al formației Phoenix în clubul Tribute, în cadrul unui eveniment restrâns cu ocazia zilei de naștere a lui Nicu Covaci. Vom sărbători împreună cu Nicu cei 70 de ani de viață și cei 55 de ani pe scenă alături de Phoenix, într-o noapte unică, deschisă prietenilor, fanilor, reprezentanților mass-media, și tuturor celor care au făcut ca fenomenul Phoenix să existe acum și până acum!

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro, incepand din data de 21.03.2017 și de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu nr.9). Evenimentul Phoenix 55 and friends – Rock Edition este susținut de Guard One, D B Schenker, Cristaxi, Rock FM. 
Prețul biletelor:
-    Primele 250 de bilete vândute în rețeaua ambilet.ro: 75 lei
-    Următoarele 250 de bilete: 90 lei
-    După vânzarea primelor 500 de bilete, prețul celor rămase va fi de 120 lei.
-    Categorie VIP ! Număr limitat de bilete VIP, care includ: accesul la evenimentul de la Arenele Romane, acces la Atferparty (aniversare Nicu Covaci 70, club Tribute), cadou promoțional din partea formației Phoenix, sesiune foto și de autografe = 300 lei.

•    Accesul la afterparty – club Tribute – este posibil numai prin achiziționarea biletelor de categoria VIP la evenimentul de la Arenele Romane.

Vă mulțumim!

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.