Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Pavel Stratan & Alessia - Vorbe letale

Video: 
Pavel Stratan & Alessia Vorbe letale (videoclip)
Alessia si Pavel Stratan traiesc o poveste de iubire cu Vorbe letale printre certuri furtunoase si impacari pasionale, in videoclipul ce marcheaza prima colaborare dintre cei doi artisti.
Filmat in regia lui Alin Surdu, clipul Vorbe letale prezinta o poveste de dragoste dificila, in care personajele principale sunt Alessia si Pavel Stratan. Surprinsi in ipostaza indragostitilor care, desi se iubesc sunt intr-o permanenta contradictie si lupta, acestia au drept arme de seductie “vorbe letale”.
Il admir pe Pavel de mult timp, i-am urmarit activitatea muzicala si m-am bucurat foarte mult cand am primit propunerea de a colabora. Imi place mesajul transmis de piesa, imi place si povestea clipului, desi noi ne certam pe tot parcursul lui, la final dragostea invinge si ne impacam”, a spus Alessia.
 
Clipul scoate in evidenta acele momente tensionate dintr-o relatie. Multumesc regizorului, dansatoarelor si tuturor celor care au lucrat la acest proiect, astfel incat rezultatul sa fie pe masura asteptarilor. Cat pe ce sa uit de “iubitica” mea Alessia, care a fost superba si a suportat cu stoicism toate dublele. Sper ca, dupa ce veti viziona acest clip, veti fi la fel de incantati ca mine. Acum astept si parerile altora, ca e usor sa-ti lauzi propria caciula!”, a completat Pavel.
 
Vorbe letale” este al treilea single cu versuri in limba romana pentru Alessia, dupa Ploua si Hacker de sentimente si primul featuring al cantaretei. Pavel Stratan a colaborat recent cu Anna Lesko pentru videoclipul piesei Leagana barca si cu Jorge, pentru piesa Geamantan.
 
 
 

 

Afis EV: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.