Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Paparudele pregătesc un show electrizant

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Doors Club
Pe data de: 
Vineri, Noiembrie 11, 2016
Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-

Paparudele pregătesc un show electrizant la Doors Club

Vineri, 11 noiembrie, Doors Club vă propune să petreceți o noapte plină de dinamism, pe cele mai îndrăgite acorduri marca Șuie Paparude.

Sunt multe motivele pentru care Şuie Paparude este una dintre cele mai iubite outfit-uri de muzică electronică alternativă, trupa bucurându-se de o foarte bună receptare în rândul publicului larg. Muzica lor nu s-a plafonat, ci a evoluat mereu în căutarea (şi găsirea) unui vibe pozitiv şi actual.

Sound-ul şi abordarea fac ca Şuie Paparude să fie soluţia perfectă pentru o seară de dans, party-ul fiindu-le parcă prima natură. Prin stilul fresh şi divers, de la break beat la new wave, electroclash şi dubstep - parcurse în cele nouă albume, numeroase videoclipuri şi mii de concerte pe care le au la activ în cei 23 de ani trecuţi de la crearea trupei, Michi, Dobrică aka Hauteculture şi Bean şi-au delectat fanii numeroşi şi variaţi fără a face compromisuri.
Calitatea şi inovaţia au fost ţintele permanente ale unui proiect ce încă evoluează şi confirmă de fiecare dată.
Vineri, 11 noiembrie, nu ratați o megapetrecere la Doors Club.
Ora de începere a concertului: 24:00. Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele se achiziționează în avans, de la sediul clubului. Program vânzări bilete: luni-joi, între 12:00-16:00.
Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro 
Biografie Șuie Paparude

Șuie Paparude a fost înființată în 1992, iar în toamna anului 1993 are loc lansarea oficială a trupei, având 5 membri, printre care un basist (Mihai Dobre - Dobrică) și un clapetist (Mihai Câmpineanu - Michi), abordând un stil alternative-new-wave.

Un an mai târziu trupa rămane doar în doi membri - Michi și Dobrică - cei doi abordând un nou stil, de data asta având un aer industrial (vezi influențele Front 242, Laibach, Frontline Assembly). In această componență trupa începe o serie de concerte împreună cu formația Timpuri Noi.

In 1995, Șuie Paparude cântă în deschiderea trupei 2 Unlimited în fața a zeci de mii de fani. Imediat după acest concert Șuie Paparude ajunge la 3 membri, prin includerea în trupă a lui DJ Vasile. In această componență trupa lansează primul album, intitulat „Șuie Paparude".

La sfârșitul lui 1995, DJ Vasile părăsește grupul pentru a urma o carieră solo, iar grupul Șuie Paparude, în componență de doi membri – Michi și Dobrică – lansează cel de-al doilea album: „Salvează-te".

In septembrie 1998, trupa revine la formula de trei prin cooptarea lui DJ Niky4, un mai vechi colaborator si principalul DJ din clubul Studio Martin, iar in decembrie lansează maxi-single-ul „Musca". Cam în acceași perioadă, Șuie Paparude începe lucrul la cel de-al treilea album – „Urban", ce apare in primavara anului 2000.

In octombrie 2001, Suie Paparude pleacă intr-un scurt turneu in Belgia, unde susține trei concerte in Bruxelles si Gent. In anul 2001 li se propune să includă piesa „Ajutor" pe coloana sonora a filmului hollywoodian "Inahbited".

In 2003, în trupă este cooptat Junkyard și, în același an, Șuie lansează single-ul „Atac la persoana" apoi urmează lansarea celui de-al cincilea album – „Scandalos" - in decembrie 2004, iar in februarie 2005 Suie Paparude primeste premiul pentru cea mai bună piesa de club – „Pentru inimi" – acordat in urma voturilor exprimate pe site-ul concursului "Nights.ro Awards".

Pe 23 iunie 2006 Șuie Paparude sunt invitați să cânte pe stadionul național în deschiderea concertului Depeche Mode, in fața a peste 40.000 de spectatori, in urma unei selectii riguroase din partea managementului trupei britanice. Si tot în vara anului 2006, Suie concertează la Festivalul rock de la Periam, in deschiderea trupei punk Exploited, apoi la festivalul Peninsula - Targu Mures, in deschiderea lui Madox, Psure și Klaus Heavyweight Hill.

In ianuarie 2008 are loc lansarea albumului cu numarul 6 – „A fost odată". In vara lui 2008 participă la festivaluri open air, cântând alături de nume mari ca Goldfrapp, Kraak&Smack, Adam Freeland, Stereo MCs si N.O.H.A.. La inceputul lui 2009, Junkyard părăsește trupa și în locul lui vine Bean (Alexe Andrei Marius).

Al șaptelea album – „E suflet în aparat" (2010) - e o continuare firească a celor precedente, dar cu un feeling mai dark, mai serios. Din 2010 încoace Suie Paparude oferă sunete noi: basi care distrug bretele si fac coafuri gratis se îmbină cu piese delicate, pline de emotie si substantă. Este si pentru prima dată cand o trupă românească de anvergură decide să își pună gratis albumul la download pe site-ul oficial.

De pe acest album sunt alese trei piese pentru care se realizează trei videoclipuri: „Soundcheck", „Cea mai bună zi" si „Moartea boxelor". In toamna lui 2012, Suie Paparude lanseaza videoclipul piesei „Nu te mai saturi de noi", ce prefigurează noul album al formatiei. In luna iunie 2013 Suie Paparude lansează un nou videoclip – „Secretul Caracatitei" - inspirat din jocul cu acelasi nume pentru dispozitivive mobile, pentru iOS si Windows.
 
Șuie Paparude inseamna: Michi, Dobrică & Bean.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.