Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

PANA LA STELE

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
La Scena
Pe data de: 
Marţi, Iunie 10, 2014
Adresa: 
Calea Calarasi nr. 55
Rezervari si informatii la: 
-
PANA LA STELE: concert Maria Gheorghiu
 
CUM SA-TI SPUN ?....PANA LA STELE se poate ajunge în mai multe feluri; cel mai indicat, este să ajungi marți, 10 iunie, în Grădina Muzeului Literaturii Romane , seara, pe la 8.00 (dar nu mai tarziu !) și să te asiguri că ți-ai luat cu tine și cei mai buni prieteni, pentru că doar așa vei putea vedea CURCUBEUL oferit de MARIA GHEORGHIU, care vine la pachet cu LEGATURA DE CHEI și o POVESTE SIMPLA. 
Preț de aproape două ceasuri, în Grădina Muzeului va crește o FLOARE DE VARTEJ și pentru că e VARA INTAMPLATOR, vom poposi și în HALTA NEBUNILOR FERICITI; asta doar pentru că PUNTI INGHETATE trebuie topite , pentru că STRIGATUL, trebuie să răzbată pănă dincolo, pentru a-l auzi și Maria Tănase, căreia Maria noastră îi aduce omagiu, cum de altfel îi va aduce și Reginei Maria, prin INIMA DE LA BALCIC. 
Desigur peste toate acestea vor zbura roiuri de FLUTURI...cum altfel, cand toate aceste cantece au un ingredient comun ?Care ? ...îl descoperi la locul faptei, mai sus amintit . 
 
P.S. Pentru cei care încă nu știu, ce stă scris cu majuscule sunt o parte din cantecele pe care Maria Gheorghiu le va canta în acest concert .Mai trebuie să completăm playlist-ul cu porția de fado, de cantec irlandez și spaniol și desigur surprizele ..
Suport 20 lei/ Rezervari in limita locurilor disponibile la 021 212 59 19.
 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.