Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Omul cu Sobolani lanseaza clipul “Baloane de sapun”

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Doors Club
Pe data de: 
Vineri, Martie 6, 2015
Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-

Omul cu Sobolani lanseaza clipul “Baloane de sapun”

Ultimul extras de pe "Marea Cautare", piesa BALOANE DE SAPUN va beneficia de un videoclip care va fi lansat in cadrul turneului BALOANE DE SAPUN, care ajunge la Constanta,  vineri, 6 martie, in Club Doors.
In  2012, Omul cu sobolani au pornit  intr-o noua cautare muzicala si spirituala, deopotriva. „Marea Cautare” este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost cautat, are 11 piese, si este cel mai “introspectiv” album OCS de pana acum.
In primavara  2013 a fost lansat primul single de pe acest album, „Cauta”, iar  “Visule”, un featuring cu MC Bean (Subcarpati) sau “Ridica-te si mergi in maini”, ating subiecte taioase care indeamna la autoanaliza, si ajung prin locuri nebatatorite de trupa, atat din punct de vedere muzical, cat si conceptual.
Omul cu Sobolani este trupa de rock alternativ infiintata in Constanta, in 1997. De atunci au trecut 16 ani de cautari, 8 albume lansate, 90 piese si 3 generatii de fani. Componenta actuala ii cuprinde pe Dan Amariei (voce), Nicolae Amara (chitara), Mihnea Dobrota (tobe) si Radu Andrei (bas).
Vara lui 2014 a fost una prolifica pentru OCS, programul concertelor fiind unul dintre cele mai incarcate si variate din ultimii ani, cuprinzand cele mai mari festivaluri de gen din tara. Anul a fost incheiat cu un concert memorabil in deschiderea celebrului Jack White, celebrul guitarist american, in cadrul turneului european „Lazaretto – Fall 2014".
Evenimentul este programat pentru ora 23:00, iar pretul unui bilet este de 20 de lei.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.