Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

OMUL CU SOBOLANI I opening act : Flesh Rodeo & Inside

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
fabrica
Pe data de: 
Sâmbătă, Martie 26, 2016
Adresa: 
Str. 11 Iunie nr 50, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

OPEN DOORS: 20:00
Inside: 21:30-22:20
Flesh Rodeo: 22:30-23:20
Omul cu sobolani: 23:30
Support: 40 lei

OCS, prescurtarea de la Omul cu Șobolani – inspirat din titlul cărții lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicu Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu optsprezece ani. De atunci, aceștia au ajuns departe: au cucerit scena alternativă românească, au scos opt albume, au filmat peste treizeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani. În prezent, OCS este cea mai bine cotată formație de rock alternativ din România.

Stilul lor muzical constă în principal din influențe grunge, rock alternativ și pop rock, îmbinate într-un stil propriu; O formație de rock alternativ genuină, despre care se poate spune că are ceva unic în sunet și compoziție. Piesa lor, Cine e de vină, a fost difuzată pe frecvențele Radio Guerrilla București, iar videoclipul a fost unul foarte apreciat pe MTV România. Mai mult, OCS au primit o nominalizare pentru această piesă, la categoria ”Cea mai bună formație de rock” din cadrul premiilor MTV România, în 2006. Au avut concerte alaturi de trupe mari ale scenei rock internationale: Jack White, Marylin Manson, Skunk Anansie, Prodigy. 

În 2012, Omul cu Șobolani a pornit într-o nouă căutare muzicală și spirituală, deopotrivă. „Marea Căutare” este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost căutat, are unsprezece piese, și dă deja semne că este cel mai “introspectiv” album OCS de până acum.

În primăvara 2013 a fost lansat primul single de pe acest album pentru piesa „Cauta”, au urmat “Visule”, un featuring cu MC Bean (Subcarpati), iar in 2014 “Ridica-te si mergi in maini”, "Am ce dau" sau Pandora, piese ce ating subiecte taioase care indeamna la autoanaliza si ajung prin locuri nebatatorite de trupa, atat din punct de vedere muzical, cat si conceptual.
“Marea Cautare” înseamnă un album-manifest prin care cei patru membri Omul cu Șobolani reușesc să-și scoată ascultătorii din zona de confort, dar în același timp să se surprindă pe ei înșiși într-un moment de cotitură, în care trebuie să alegi dacă te uiți în urmă sau privești spre viitor.
Vara lui 2014 a fost una prolifica pentru OCS, programul concertelor fiind unul dintre cele mai incarcate si variate din ultimii ani, cuprinzand cele mai mari festivaluri de gen din tara. Anul a fost incheiat cu un concert memorabil in deschiderea celebrului Jack White, celebrul guitarist american, in cadrul turneului european „Lazaretto – Fall 2014".
OCS pregateste pentru toamna anului 2015 un alt fel de show, in cadrul turneului ”OCS 18 ani”.

***

Flesh Rodeo 

Flesh Rodeo este o formaţie de alternative metal din Bucureşti. Bazele trupei au fost puse încă din anul 2008, însă actualul line-up a început să prindă contur de abia spre finalul anului 2010, prima apariţie live având loc în martie 2011. 

Până în prezent, formaţia a susţinut peste 70 de concerte alături de nume precum Alternativ Quartet, Luna Amară, Breathelast, White Walls, Coma, Karma To Burn, Implant Pentru Refuz, Point Blank sau Smallman, apărând şi în cadrul festivalurilor B'estfest şi Rockstadt Extreme Fest. În octombrie 2013, Flesh Rodeo a lansat primul album de studio, "Tellurium-128", care conţine 8 piese înregistrate şi mixate de Marius Costache la Next Dog Studio. În vara lui 2015 au participat la Zilele Prieteniei Bergenbier, în trei orașe: Brașov, Constanța și Craiova. 

La finele lui 2015, Flesh Rodeo au lansat cel de-al doilea material discografic – EP-ul „End of Greatness”. Lansarea, ce a avut loc în clubul fabrica din București, avea să fie urmată de un turneu național, care a fost anulat de trupă în urma accidentului de pe 30 octombrie, de la club Colectiv. În prezent, trupa lucrează la următorul album, ce urmează a fi înregistrat în primăvara acestui an și este programat pentru lansare în toamna 2016. 

https://www.youtube.com/watch?v=ITgHgQm4qpI
www.facebook.com/fleshrodeo
***

Inside a debutat la începutul anului 2013 în cluburile din regiunea Moldovei (Iași, Suceava, Galați) la diverse festivaluri (ArtFest, Festudis, Rock'n'Iași, Zilele Prieteniei Bergembier etc.) cu un repertoriu format din compoziții proprii până în prezent bazate pe vise și emoții cu care ascultătorii să poată empatiza.
Un rol important în promovarea trupei a jucat Studioul de Bază din Iaşi unde au înregistrat prima piesă “You are ok”, au avut primul foto-shooting și primele materiale video.

Anul 2015 a adus două materiale video, realizate în întregime de Francesca Pantea (BlueCat Studio) și un prim album-demo, înregistrat, mixat și masterizat la Studioul de Bază de Vladimir Ivanov. 
Primul videoclip, intitulat ”Muza”, a fost lansat la Teatru Fix, în cadrul SFR – Serile Filmului Românesc iar cel de-al doilea, ”Hello”, lansat atât pe plan național la Tvr și în cadrul festivalului Rock’n’Iași cât și internațional în mediul online. 

Inside este rezultatul a ceea ce trăiesc și simt un artist vizual, un IT-ist, un free-lancer și un istoric în forma cea mai pură de expresivitate a stilului rock alternativ. 
Membrii componenţi sunt: Mădălina (27) la voce şi chitară, Paul (25) la chitară, Iulian (34) la bas şi Codrin (34) la baterie.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.