Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

OMUL CU ȘOBOLANI - 20 de ani

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Arenele Romane
Pe data de: 
Sâmbătă, Aprilie 22, 2017
Adresa: 
Parcul Carol, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
OMUL CU ȘOBOLANI ◊ 20 de ani
 

Ceea ce faci pe la 20 de ani cântărește foarte greu în restul vieții tale. Cariere, relații, totul se schimbă în jurul tău și tu trebuie să te adaptezi destul de repede. Dar ce faci când ești OCS, ai o carieră de 20 de ani, relațiile-s existente și ochii sunt pe tine?
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Special Guests: Cred că sunt extraterestru, Pinholes și The Kryptonite Sparks + more tba.


Primele 750 de bilete vor avea prețul de 50 de lei iar următoarele 750 de bilete se vor putea achiziționa la prețul de 60 de lei.


Copiii cu vârsta de până în 10 ani au acces gratuit, doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor de bilet.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.