Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Noi confirmari la RITES OF THE BLACK MASS II

Body: 

TAAKE, URFAUST, IMPALED NAZARENE LA RITES OF THE BLACK MASS II

    Editia cu numarul doi a festivalului Rites of the Black Mass va avea loc in perioada 19 – 21 octombrie la Bucuresti, in club Quantic, unde pe parcursul celor 3 zile pe scena vor urca peste 20 trupe din strainatate, majoritatea aflate in premiera in Romania.

Rites of the Black Mass II


    Norvegienii de la TAAKE vor concerta pentru prima oara la Bucuresti din postura de headlineri ai evenimentului, in timp ce olandezii de la URFAUST vor ajunge pentru prima data in Romania, in cea de a doua seara a festivalului.

    Finlandezii de la IMPALED NAZARENE revin la Bucuresti dupa show-ul sustinut de in anul 2013.

    Alaturi de acestia au mai confirmat prezenta in cadrul editiei de anul acesta urmatoarele trupele: Misthyrming (Islanda), Aosoth (Franta), Schammasch (Elvetia), Acherontas (Grecia), Ravencult (Grecia), Blaze of Perdition (Polonia), Pseudogod (Rusia), Fides Inversa (Italia), Gra (Suedia), Darvaza (Italia/Norvegia), Saille (Belgia), Shrine of Insanabilis (Germania), Au Dessus (Lituania), Asagraum (Norvegia/Olanda), Ars Veneficium (Belgia), Voltumna (Italia), Mortis Mutilati (Franta), Infernal Angels (Italia), Sathamel (Marea Britanie), Temple of Evil (Cipru) si Warhammer (Grecia).


Abonamentele pentru festival se gasesc in numar limitat (600) la urmatoarele preturi:


180 lei – abonament pentru 3 zile, pretul fiind valabil pana pe 31 Mai 2017
200 lei – pret valabil in perioada 1 Iunie 2017 – 18 octombrie 2017
220 lei – pret valabil la intrare, in limita disponibila.


Acestea pot fi achizitionate in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.        
Pagina oficiala a evenimentului: https://www.facebook.com/events/920913724681161/    

Afis EV: 
Data: 
Joi, Aprilie 13, 2017
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.