Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Mihai Margineanu - Haimanalele se intorc la Cinema

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Cinema Patria
Pe data de: 
Miercuri, Octombrie 15, 2014
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
MIHAI MARGINEANU si ”HAIMANALELE” 
se intorc la cinema cu un nou concert
 
Fie ca ii asculti muzica acasa sau in sala de spectacol, fie ca il zaresti ocazional in anumite emisiuni de televiziune povestind cu talc tot soiul de intamplari amuzante imbinate cu chestiuni serioase despre profesia si pasiunile sale, sau te distrezi teribil in timp ce urmaresti un nou episod din serialul  tv al momentului, MIHAI MARGINEANU este fara doar si poate un artist care incanta privirile si sufletele romanilor indiferent de varsta.
 
Dupa succesul concertului ”Haimanalele la cinema”, sustinut in luna iunie cu casa inchisa la cinematograful Patria din capitala, Mihai Margineanu alaturi de colegii sai de trupa revin in atentia  fanilor cu un ”nou episod muzical”, respectand promisiunea de a  continua, in cel mai firesc mod, petrecerea incendiara de care s-au bucurat in urma cu cateva luni. 
Asadar, show-ul va continua si pe 15 octombrie, cand ”haimanalele” se vor intoarce  la Cinematograful Patria cu o noua repriza de muzica live. 
 
In acompaniamentul simpaticilor sai instrumentisti, Mihai Margineanu va incalzi atmosfera cu melodii celebre precum ”Paraschivo”, ”Melci, scoici, raci, craci” sau ”M-am dus sa tai un copac” si ii va inveseli pe cei prezenti cu povestiri amuzante dar si cu refrenele arhicunoscute ale pieselor: ”Ma iubeste femeile”,”Gore Din Chitila”, ”Foaie Verde, Foaie Fraga”, ” Jana Era Croitoreasa” sau ”Aviatia da senzatia”.
Cu toate aceste amestecuri de muzica folk, lautareasca, folclorica, latino sau chiar si rock, Mihai Margineanu garanteaza un show pe care spectatorii nu-l vor putea uita niciodata.
 
Biletele pentru concertul lui Mihai Margineanu din data de 15 octombrie au fost puse in vanzare si sunt disponibile prin Vreau Bilet la: stand-ul din Unirea Shopping Center etj.2, casa de bilete a cinematografului Patria, libraria Eminescu si online prin www.vreaubilet.ro . Preturile acestora sunt de 69 lei pentru locurile de la balcon si 79 de lei pentru cele de la parter si loje.
 
 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.