Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Mamouret

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Palatul National al Copiilor
Pe data de: 
Luni, Iunie 23, 2014
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Surpriza pentru iubitorii de teatru: 
Reducere de 20% pentru ultimele spectacole din stagiunea de la Palatul National al Copiilor
 
De la inceputul acestui an, ropote de aplauze au insotit de zeci de ori ridicare si lasarea cortinei la Palatul National al Copiilor, pasii marilor actori au innobilat scandura scenei, iar replicile memorabile au insufletit publicul. Odata cu sosirea vacantei, a venit timpul ca, peste scena din Sala Mare a Palatului National al Copiilor sa se astearna linistea. Stagiunea ajunge la final, nu insa fara a oferi un nou motiv de bucurie celor indrgostiti de teatru: biletele pentru ultimele reprezentatii ale aceastei stagiuni pot fi cumparate incepand de maine cu 20% reducere. 
 
Pana la sfarsitul lunii iunie sunt programate la Palatul National al Copiilor trei reprezentatii de prima clasa:
 
23 iunie – MAMOURET – o piesa senzationala din repertoriul Teatrului Bulandra. O reprezentatie despre dragoste si bucuria vietii, in care TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ cucereste, ca de fiecare data publicul. Regia este semnata de Dinu Cernescu, iar in distributie ii mai regasiti pe: Ion Cocieru, Serban Pavlu, Ana Ioana Macaria, Marius Chivu, Gheorghr Ifrim, Manuela Ciucur, Daniela Nane, si altii
 
24 & 25 iunie – DINEU CU PROSTI – o comedie epocala in regia lui Ion Caramitru. In distributie: Ion Caramitru, Horatiu Malaele, Medeea Marinescu, Alexandru Bindea si multe alte nume ale scenei.
 
 
27 iunie – EGOISTUL - o reprezentatie emotionanta cu schimbari de ritm si tonalitate, ce imbina accentele cinice, umorul exploziv si rafinamentul exprimarii. 
Regia: Radu Beligan
In distributie: Damian Crasmaru; Sanda Toma; Lamia Beligan  Silviu Biris ; Tomi Cristin si multii altii.
 
Promotie este valabila incepand de maine, 17 iunie pana luni 23 iunie la ora 12. Biletele la preturi speciale se gasesc la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, si Diverta sau online pe www.bilete.ro, www.blt.ro si www.myticket.ro
 
 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.