Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Maini Pentru Maine V

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Rock 'N Regie Bar
Pe data de: 
Joi, Decembrie 19, 2013
Vineri, Decembrie 20, 2013
Sâmbătă, Decembrie 21, 2013
Adresa: 
Str George Ranetti nr 23 intrare politehnica, splaiul independentei Bucureşti
Rezervari si informatii la: 
-
Campania umanitara “Maini pentru maine” a ajuns la cea de-a cincea editie!
 
Pe 19, 20 si 21 decembrie va asteptam alaturi de noi, in Rock’n Regie Bar sa incercam sa oferim o viata decenta unei familii din Bucuresti.
 
Iata ca de aceasta data, ne reintoarcem la cazul editiei a IV-a Maini pentru Maine, unde situatia nu s-a imbunatit de loc.
 
Damian Narcis Ionel are 13 ani si este un copil cuminte, dar cu nevoi mari.
 
Tatal sau a murit la varsta de 32 de ani, de leucemie, din cauza faptului ca nu au avut bani si posibilitati pentru a urma tratamente in alte tari.
 
Mama lui s-a recasatorit, iar din casatoria aceasta mai are un copil, dar sotul actual nu isi ia in serios datoria de parinte.
 
Narcis este crescut de bunici in momentul de fata, acestia fiind pensionari si cu mari probleme de sanatate. Bunica are diabet si are probleme cu ochii (la unul are cataracta iar cu celalalt nu vede). Bunicul are probleme cu inima si cu tensiunea si a suferit trei operatii la inima. Cand i s-a pus al treilea inel (Taxus Element), medicii i-au recomandat o noua operatie pentru a i se mai pune inca doua inele, dar suma este mult prea mare pentru posibilitatile lor.
 
Din discutia avuta cu Serban Ioana, bunica si tutorele lui Narcis, majoritatea banilor sunt folositi pe medicamente pentru problemele lor, iar ce ramane pentru utilitatile casei si mancare.
 
In Octombrie 2012 a fost cu Narcis la control, iar analizele efectuate au aratat ca tanarul este pasibil de Diabet. Doctorul a spus ca asteapta sa mai treaca putin timp, sa refaca aceste analize pentru a putea compara rezultatele.
 
Lui Narcis ii place foarte mult fotbalul si in cartierul in care locuieste merge la un club de juniori unde este portar. Face antrenamente in weekend, atunci cand poate merge, iar antrenorul il primeste gratis, deoarece ii cunoaste cazul, si l-a acceptat asa in echipa.
 
La scoala invata foarte bine, dupa spusele bunicii, care este extrem de multumita de Narcis.
 
Impreuna putem fi mai buni!
 
Aceasta familie are nevoie de ajutorul nostru si al vostru, asa ca ne bazam pe prezenta voastra in bar pe 19, 20 si 21 decembrie.
 
De aceasta data organizatorilor obisnuiti, Free Riders, Rock’n Regie si Concerte azi, s-a alaturat si Cabral impreuna cu Fundatia Zambet pentru Suflet si Rock FM
 
Intrarea generală: 10 Lei (banii vor fi donați)
 
Programul celor 3 zile este următorul:
 
Joi 19 Decembrie
 
The Rise Of the City King(The R.O.C.K.)
 
Vineri 20 Decembrie
 
Alex
 
Ioana
 
Tudo
 
Boby
 
CALEnDAR
 
Sâmbătă 21 Decembrie
 
Radu Vaștag
 
Micul Paris
 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.