Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Maini pentru maine editia a XII-a

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Quantic Pub
Pe data de: 
Joi, Decembrie 15, 2016
Adresa: 
Intrarea Grozavesti
Rezervari si informatii la: 
-

Maini pentru maine editia a XII-a

16 Oct. 2013, Rock'n Regie, seara de karaoke. Barbu Shoby Victor, cu lacrimi in ochi, ne anunta pe toti ca a devenit tata. Radu Gabriel este numele micutului. Bucurie mare pe toata lumea, felicitari, parca s-a cantat ca nicio alta data.

Timpul trece, totul decurge absolut normal, pana in jurul varstei de 2 ani si 6 luni, cand doctorul pediatru observa ca Radu nu are comportamentul adecvat acestei varste si recomanda un control de specialitate la Psihiatrie. Dupa acest control se constata ca Radu sufera de afectiuni din spectrul Autist si se recomanda inceperea terapiei, ceea ce se si intampla, atat doar ca este un proces lung, costisitor si anevoios.

Editia cu nr. XII Maini pentru Maine o dedicam micutului Radu. Este o editie speciala, pentru un copil cu autism, dar care, prin terapie, se poate dezvolta ca orice copil normal.
Pe 15 decembrie, Trupa Tapinarii, FolkFrate, Valentin Stefan si Florin Stefan (DOAR ATâT), Alex Florescu si Bobby Saftiuc (Putin Praf), Costin-Emanuel Bunda (Gâză), Dan Gaina, Elena Crimson s.a. vor canta pentru Radu, vor canta pentru a putea ajuta la plata sedintelor de terapie. 

Si tu il poti ajuta pe Radu, prin prezenta ta la eveniment. Intrarea se va face pe baza de donatie, bani ce vor fi folositi la sedintele de terapie ale micutului Radu Gabriel.

Autismul este o boala ale carei simptome se pot ameliora prin tratament adecvat. Vino alaturi de noi sa il ajutam pe Radu sa treaca peste acest obstacol.

Pentru cei ce doresc sa ajute dar nu pot fi prezenti la eveniment, se pot face donatii in urmatorul cont:
Barbu Victor RO05INGB0000999901840523

Organizatori: Free Riders, Concerte Azi, Quantic
Parteneri: Get Started, Crystal Cosmetics, CopyZone Centru de Copiere, Centrul de dezvoltare si psihoterapie WeChange, Asociatia Imagineaza-ti

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.