Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Maini pentru Maine – Editia 14

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Quantic Pub
Pe data de: 
Sâmbătă, Decembrie 9, 2017
Adresa: 
Intrarea Grozavesti
Rezervari si informatii la: 
-

Maini pentru Maine – Editia 14

09 Decembrie 2017 –  Quantic

Acest eveniment este destinat Compartimentului de Îngrijiri Paliative din cadrul Spitalului Județean Târgoviște - locul în care speranțele trăiesc și sufletul se stinge.

Compartimentul de Îngrijiri Paliative este locul în care multe suflete își duc ultimele zile într-o atmosfera caldă... pentru unii este casa pe care nu au avut-o niciodată. Locul în care personalul medical este altfel; nu vezi fețe indiferente, empatia este la un alt nivel, iar conexiunile pacient-medic sunt mult mai puternice.

Conceptul de îngrijiri paleative este unul destul de vechi. Nu este un concept curativ, ci reprezintă mai degrabă încearcarea de a oferi o calitate a vieții cât mai mare, atât timp cât este posibil. În foarte mare măsură, acest pavilion este făcut cu fonduri din sponsorizări și funcționează pe bază de donații din partea instituțiilor care doresc să se implice în această ramură.

Nevoile acestui loc sunt mari. Nu este vorba neapărat de nevoi bănești, însă materialele necesare asigurării unei vieți decente pe durata internării depășesc posibilitățile materiale pe care secția le are. De aceea, orice ajutor în materiale (de curățenie, para-medicale etc.) este mai mult decât bine-venit.

Artiști din lumea folkului și nu numai s-au alaturat campaniei și vor sustine recitaluri pe scena Clubului Quantic. Mihai Margineanu, Eugen Avram, Cristi Dumitrascu, Mihai Moşoi, Dan Manciulea și Dana Florian sunt doar o parte dintre cei care vor fi pe scenă, urmând ca în zilele ce urmează să vi-i prezentăm și pe ceilalți care ni s-au alăturat.

Vă așteptăm cu drag pe toți cei care doriți să ne fiți aproape pe 9 decembrie în Club Quantic! 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.