Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

MAGURA WAVE FEST 2017

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Simeria
Pe data de: 
Duminică, August 27, 2017
Adresa: 
Romania
Rezervari si informatii la: 
-

MAGURA WAVE FEST 2017

 

Magura Wave Fest Magura Wave Festival este un proiect creat din dorinta noastra de a promova muzica de calitate si libertatea pe care ne-o ofera natura. Locatia a fost aleasa cu scopul de a schita un peisaj perfect de intalnire pentru toate spiritele libere care simt si vor sa celebreze vibratiile pozitive, intr-un mediu incarcat de energii, emotii si viata.
Urmare a succesului avut cu prima editie, ne propunem ca acesta sa devina locul din inima Transilvaniei unde se inchide balul muzicii rock de pe perioada verii, astfel ca rockerii sunt invitati intre 25 si 27 august (perioada va corespunde, an de an, ultimului sfarsit de saptamana din luna august) intr-o superba locatie, la poalele Magurii Uroiului, langa Simeria, sa se mai bucure inca o data de muzica buna si multa distractie alaturi de prieteni.

Locul de unde se pot admira unele din cele mai frumoase apusuri, si nu oricum, ci in compania muzicii preferate, pune la dispozitia celor ce participa un spatiu generos pentru scena si public, camping si parcare gratuite, oferind posibilitati de distractie si pe timpul zilei (parapanta si mountain bike), precum si multe atractii turistice in zona.
La poalele dealului sub forma de cusma de dac vor urca pe scena trupe din toate categoriile, de la cele aflate la inceput de drum, pana la nume deja consacrate pe plan mondial, unele aflate in premiera in Romania.

Capul de afis al festivalului vor fi elvetienii de la Coroner, in premiera in Romania si la una din putinele vizite in estul Europei, dupa reuniunea din 2010 – o trupa care a influentat major multe nume grele din aria metal, pe buna dreptate fiind numita un „Rush al thrash metalului”. Ceilalti capi de afis vor fi Ektomorf, un nume prezent la orice festival major din Europa si nu numai, probabil cea mai exponentiala trupa a metalului est-european, urmand ca evenimentul din 2017 sa fie incheiat de Bucovina, trupa care nu mai are nevoie de prezentare in rock-ul romanesc, si care promit, ca de obicei, un show de exceptie.

La prima aparitie in Romania vor fi si austriecii de la Visions of Atlantis, un nume tot mai greu in aria metalului simfonic, in timp ce conationalii lor de la Serenity si braziliencele de la Nervosa revin in tara noastra, dar pentru prima data la un festival open-air. Fanii heavy metal se vor putea delecta cu recitalul celor de la Iron Maidnem, una din cele mai cunoscute trupe tribut ale legendarilor Iron Maiden. Alte trupe prezente pe scena festivalului sunt: Infected Rain, Altar, Target, L.O.S.T., E-AN-NA, Implant Pentru Refuz, Guerrillas etc.
Partenerul media este Rock FM, iar prezentatorul festivalului va fi Cristian Hrubaru.

Line-up MAGURA WAVE FEST 2017

VINERI

EKTOMORF
IMPLANT PENTRU REFUZ
IRON MAIDNEM
TARGET
GUERRILLAS
WITHIN THE NOVA
KAIDUN


SAMBATA

CORONER
ALTAR
NERVOSA
INFECTED RAIN
L.O.S.T.
KREPUSKUL
SICKNESS
DECAY


DUMINICA

BUCOVINA
SERENITY
VISIONS OF ATLANTIS
RIOT MONK
E-AN-NA
SKY SWALLOWS CHALLENGER
APOCALIPS

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.