Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Lansarea noului album Phoenix - Amanat

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Teatrul National Bucuresti
Pe data de: 
Luni, Noiembrie 17, 2014
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Lansarea noului album Phoenix
”Toamna Phoenix” este de fapt o primăvară. Renașterea continuă cu lansarea albumului ”Vino, Țepeș!”, în data de 17 noiembrie la Teatrul Național București .
 
Producția aduce împreună ca fir epic povești ale marilor voievozi români în cadrul unor compoziții complexe cu mesaj puternic. Vlad Țepeș, Ștefan cel Mare, Mircea cel Bătrân sau Mihai Viteazul sunt prezentați prin intermediul unor texte consacrate ale scriitorilor clasici (Coșbuc, Eminescu, Macedonski, etc), împletindu-i astfel pe ”cei ce ne-au dat nume” cu ”cei ce ne-au dat neam” într-un album de spirit românesc și cultură valoroasă, rar întâlnită în peisajul comercial al muzicii de astăzi. 
 
Pentru albumul ”Vino, Țepeș!” revine alături de Phoenix și graficianul și căprarul Valeriu Seppi, celebru pentru scenele din ”Cantafabule” si ”Mugur de fluier”, cel care a conturat pentru Phoenix componenta vizuală care a devenit parte integrantă din brand.
O împăcare între tradițional și nou, o lume cunoscută dar exprimată prin mijloace moderne, la cele mai înalte standarde profesionale, un mesaj brut susținut de o muzică rafinată în interpretarea unui colectiv inedit – sunt doar câteva dintre surprizele pe care acest material discografic le anunță.
 
Lansarea oficială va avea loc în data de 17 noiembrie, la Teatrul Național ”I.L. Caragiale din București” începând cu orele 19.00.
 
Biletele sunt disponibile în rețeaua MyTicket (Magazinele Diverta, Librăria Eminescu, Magazinul Muzica), și pe www.myticket.ro. 
Prețurile biletelor: 
Categoria I: 250 lei (include CD personalizat cu autografe, pachet de produse promoționale și întâlnire meet and greet cu formația Phoenix) – locuri limitate.
Categoria II: 120 lei
Categoria III: 70 lei
Fiecare bilet achiziționat este însoțit de un CD ”Vino, Țepeș!” cadou din partea formației Phoenix.
 
Componența albumului:
Costin Adam (voce)
Dan Albu (ghitară, voce)
Sergiu Corbu Boldor (vioară, voce)
Dzidek Marcinkiewicz (keyboard)
Volker Vaessen (bass)
Flavius Hosu (tobe)
Nicu Covaci (ghitară, voce)
Cu participarea lui Andrei Cerbu (ghitară) și Aurelian Balaurul Dincă (ghitară).
 
Concertul teaser va avea loc la Berăria H, în 16 octombrie, unde se vor prezenta în primă audiție 3 dintre compozițiile albumului, cuprinse pe un disc cadou atașat biletului de intrare.
Susținut de DB Schenker și Deutsche Kneipe București.
 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.